Došlo je vrijeme i za prvo Dinamovo gostovanje u Ligi prvaka. Hrvatskog klupskog prvaka put vodi u Lyon na, za hrvatski nogomet, mitski stadion Gerland.

LYON - DINAMO uživo: večeras u 20.45

Na njemu je nogometna reprezentacija Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 1998. pobijedila Njemačku 3-0. Može li se lionska trava osladiti i modrima saznat ćemo ovog utorka. Fešta protiv Reala došla je i prošla, dojam je bio bolji nego što se očekivao, no na bodovnom kontu je ostala „nula. Po svemu sudeći, ispit u Francuskoj za Dinamo će biti barem jednako težak, ako ne i teži od utakmice s Realom. Sedmerostruki prvak Francuske, Lyon, nakon šest odigranih kola vodeća je i jedina neporažena momčad u francuskom prvenstvu. U pozitivnom je nizu od tri uzastopne pobjede u Ligue 1, a u posebno dobroj formi su Bastos i Gomis. Loše vijesti u zadnje vrijeme vezane su samo za ozljede. No Lyon je prilično bezbolno podnio izostanak Lisandra Lopeza, a novo ime na popisu ozlijeđenih je Gourcuff. Dodatnu draž dvoboju daje i Dejan Lovren, donedavni 'dinamovac' koji je standardni član prve postave Lyona.

Dinamo suvereno gura u hrvatskom prvenstvu, Kruno Jurčić sigurno će maksimalno motivirati igrače u pokušaju da se iz Francuske donese pozitivan rezultat. Hoće li u tome uspjeti gledatelji imaju priliku saznati u izravnom prijenosu u programu Nove TV i portalu Gol.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju