Utorak 20.40

Kada je ždrijeb u Nyonu spojio Barcelonu i Chelsea u polufinalu, većina nogometnih zaljubljenika prisjetila se Lige prvaka 2009. i mitskog obračuna katalonske i londonske družine. I tada se radilo o polufinalu, a Barcelona je duboko u sudačkoj nadoknadi pogotkom Inieste preokrenula rezultat i izborila veliki finale s Manchester Unitedom.

Navijači Chelseaja nikada neće zaboraviti ime norveškog suca Ovrebea kojega i danas smatraju glavnim krivcem za eliminaciju svoje momčadi. Sudac je, naime, propustio dosuditi tri čista jedanaesterca za Engleze.

Iako je moć Chelseaja poprilično okopnila u odnosu na 2009., na Stamford Bridgeu sanjaju osvetu i vjeruju da mogu izbaciti savršeni Guardiolin stroj. No, mnogi su se na sličan način hrabrili uoči utakmica s Barcelonom, a na kraju morali priznati superiornost Messiju i prijateljima. Barcelona je u fantastičnoj formi, zadivljujuća serija pobjeda katalonskog sastava vratila je neizvjesnost i španjolskoj Primeri, a najveći san društva s Nou Campa je osvojiti ponovno Ligu prvaka i postati prvi klub koji je uspio obraniti naslov.

Pred Drogbom, Lampardom i društvom najteži je zadatak: mogu li u grotlu Nou Campa ispuniti san o revanšu za 2009.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju