Mirko Filipović ove se nedjelje vraća u svoju drugu domovinu. Japan ga nije vidio gotovo četiri godine, a gledatelji će imati prilike gledati ga uživo na Internet servisu OYO.

Mirko Filipović ove se nedjelje vraća u svoju drugu domovinu. Japan ga nije vidio gotovo četiri godine, a gledatelji će imati prilike gledati ga uživo na Internet servisu OYO. Nešto kasnije navečer Nova TV donosi snimku ovog uzbudljivog i dugo očekivanog meča.

Posljednji put Cro Cop je nastupio u Japanu za Staru godinu 2008. kada je pobijedio korejskog diva Hong Man Choija. Ipak bio je to MMA meč, pa njegovi brojni navijači očekuju svog heroja u još boljem izdanju. Hrvatski je borac u svibnju u Madridu slavio nokautom protiv Španjolca Lorena. Bio je to njegov povratak u najveću sportsku ljubav – K-1.

Mirko će se ove nedjelje u Tokiju boriti na Final 16, okupljanju najbolje 16-orice teškaša K-1 World Grand Prixa. Protivnik hrvatske legende bit će opasni Amerikanac Randy Blake. Visok 191 centimetar, težak 98 kilograma, Blake je dosad u karijeri odradio 24 meča i nije upisao niti jedan poraz. Iako među onima koje je pobijedio nema poznatijih kick-boks imena, Blake se najavljuje kao buduća zvijezda K-1 organizacije. Ulog je velik, najboljih osam okupit će se u New Yorku u prosincu. Veliko finale K-1 World Grand Prixa održat će se u legendarnoj dvorani Madison Square Garden, a nagrada je milijun dolara. Ne propustite pogledati Mirka Filipovića u nedjelju, 14. listopada na Novoj TV i OYO.hr-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju