PETAK 21.50

´Final Fight´ borilački spektakli uskoro kreću na turneju po Hrvatskoj i regiji, a prvi od deset turnira je na rasporedu u petak, 19. travnja u Splitu.

Priredbu će predvoditi jedan od najboljih hrvatskih kick boksača Igora Jurkovića u dvoboju protiv opasnog rumunjskog ´nokautera´ Raula Catinasa. Kao uvod u glavni meč poslužit će polufinalist nedavnog K-1 WGP Finala koji je u Zagrebu zapeo na našem Cro Copu, Pavel Zhuravlev, i talijanski gorostas Luca Panto.
Bitna novost u odnosu na dosadašnje Final Fight događaje su dvoboji prema pravilima slobodne borbe. S obzirom na ogromnu popularnost koju MMA uživa kod domaće, regionalne i svjetske publike, Fight Channel je kroz seriju Final Fight odlučio svojoj publici ponuditi i mečeve modernih gladijatora.

Gledatelji će tako imati prilike uživati u četiri MMA dvoboja od kojih se posebno ističe okršaj najveće hrvatske mlade teškaške nade, još uvijek neporaženog Dubrovčanina, Ante Delije. ´Hodajuća nevolja´ će na Final Fightu pokušati zadržati niz nepobjedivosti protiv odličnog grčkog udarača - 108 kg teškog Michaila Laprakisa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju