Garancija da nas večeras u Osijeku očekuje odlična atmosfera je podatak da su ulaznice već rasprodane. Cijeli spektakl moći ćete gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV od 22 sata i 10 minuta.

Glavne zvijezde službenog vaganja dan prije FFC spektakla bili su naš Stipe Bekavac i Eddie Sanchez. Bekavac bi mogao biti u laganoj prednosti, jer bi na Amerikanca mogao utjecati umor nakon 16 sati leta.

„Sigurno da može utjecati, jednim dijelom taj fizički moment, taj nekakav jet-leg, ali ima on još nekakvih 30 sati sigurno do meča, tako da mislim da će se on, da bi se on trebao oporaviti“, kaže Bekavac.

„Bit će to dobra borba. Stipe je dobar borac, dobar udarač, dobar je i na nogama i na parteru. Iako je iza mene dug let, spreman sam za borbu i jedva čekam da krene", kaže Sanchez.

Miljenik osječke publike, domaći borac Saša Milinković uvjeren je da u borbi s Austrijancem Stefan Traunmuller neće razočarati. „Odradili smo moj tim i ja vrhunski posao, bar ono uvjereni smo u to, najbolje što smo mi mogli ponudit i trenerski i taktički. Vjerujem da bi , iskreno želim ne razočarat u Osijeku“, kaže Milinković.

A na podršku Osječana računa i „Istarski ratnik" Igor Jurković u borbi protiv Jovana Kaluđerovića. „Ja se nadam da će publika biti uz mene, pošto Osijek ja jako volim i u dobru mi je sjećanju. Tu sam prvi put postao prvak, državni prvak amaterski do 86 kilograma. Tako da se radujem ovom nastupu", kaže Jurković.

OPŠIRINIJE O FINAL FIGHTU PROČITAJTE NA GOL.HR

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju