Hrvatski navijači nakon 12 godina imaju priliku gledati borbu Mirka Filipovića u Hrvatskoj, a glavnu borbu kick-boks spektakla 'Final Fight' u Areni uživo će prenositi Nova TV i Gol.hr.

Hrvatski navijači nakon 12 godina imaju priliku gledati borbu Mirka Filipovića u Hrvatskoj, a glavnu borbu kick-boks spektakla 'Final Fight' u Areni uživo će prenositi Nova TV i Gol.hr. Nakon osam godina na vrhu svjetske slobodne borbe, Mirko Filipović se odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi - kick boksu. Ova hrvatska sportska ikona će 10. ožujka na priredbi Final Fight prvi put nastupiti pred svojom publikom otkad je postao borilačka super zvijezda.

Cro Cop je oduvijek isticao da je njegova najveća želja zahvaliti se vjernim navijačima sjajnim nastupom u gradu u kojem živi. Sada ima priliku ostvariti svoju veliku želju, ali i zadovoljiti sve one koji ga nikada prije nisu imali prilike pogledati uživo. Mirko Filipović se vraća i najavljuje novu stranicu u svojoj briljantnoj karijeri. Spektakl pod nazivom 'Final Fight' bit će kruna dosadašnjeg dijela karijere koja će vrlo vjerojatno nastaviti i nakon Arene. Protivnik će mu biti legendarni K-1 borac Ray Sefo. ''To je jedan velikan ovog sporta, jedno od najvećih imena koje se pojavilo u svijetu K-1. Bit će sigurno atraktivna i zanimljiva borba', poručio je Cro Cop za Novu TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju