tariji brat Kličko, 41-godišnji Vitalij, svoj će teškaški naslov po WBC verziji braniti u Olimpijskoj Areni u Moskvi, 8. rujna, protiv Nijemca Manuela Charra. Prijenos možete pratiti na programu Nove TV i OYO.hr!

Pola godine prošlo je od posljednjeg Vitalijevog izlaska u ring i pobjede protiv Derecka Chisore. Stariji brat Kličko, 41-godišnji Vitalij, svoj će teškaški naslov po WBC verziji braniti u Olimpijskoj Areni u Moskvi, 8. rujna, protiv Nijemca Manuela Charra.

Vitalij Kličko primiče se boksačkoj mirovini i još ozbiljnijem ulasku u političke vode, no naslov prvaka ne namjerava predati. Protiv Charra će tražiti 45. profesionalnu pobjedu (ima i dva poraza). Manuel Charr je 27-godišnji Nijemac sirijskih korijena. Rođen je u Homsu, krupan, visok 192 centimetra i nepobijeđen. Charr ima 21 pobjedu u isto toliko mečeva, no njegovi dosadašnji protivnici nisu bili pripadnici svjetske elite. Ali to kani promijeniti.

Koliko je ambiciozan pokazuje podatak da je već izazvao Davida Hayea, 'samo da najprije riješi Klička'. Što će na to kazati Dr. Ironfist, saznat ćemo 8. rujna u izravnom prijenosu u programu Nove TV i OYO-a.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju