Nova TV i OYO.hr, 7.srpnja, u 22.55 sati!

Četiri mjeseca nakon što je nokautom riješio 'slučaj Mormeck', Vladimir Kličko ulazi u ring za svoj 61. profesionalni meč. Protivnik mu je Tony 'The Tiger' Thompson, četrdesetogodišnji Amerikanac.

Thompson i Kličko već su se jednom susreli. Prije točno četiri godine u Hamburgu mlađi Kličko slavio je nokautom u jedanaestoj rundi. Thompson je po tjelesnoj građi nalik Kličku: gotovo dvometraš (196cm), dugih ruku i jakog udarca. U karijeri je boksao 38 puta, a osim poraza od Klička, izgubio je još samo jednom, od Erica Kirklanda, na početku karijere.
Vladimir Kličko četiri je godine mlađi i dva centimetra viši. Profesionalni skor vrlo dobro poznat: 60 borbi, 57 pobjeda (čak 50 nokautom) i tri poraza. U ring stadiona u Bernu unijet će svoja četiri pojasa: WBA (Super), IBF, WBO, IBO & The Ring Heavyweight title. Ubilježio je petnaest pobjeda zaredom, a hoće li Tony Thompson izbjeći sudbinu svih svojih prethodnika u posljednjih sedam i pol godina, saznat ćemo u subotu 7.srpnja u izravnom prijenosu na Novoj TV i Gol.hr-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju