Večerašnji vrlo zanimljivi susret Barcelone i Milana na Camp Nou, dat će nam sudionika polufinala Lige prvaka. Ne propustite dvoboj nogometnih velikana na Novoj TV i Oyo.hr!

Jubilarni deseti međusobni ogled od kada se igra Liga prvaka, vjerojatno je bio i njihov najsiromašniji do sada. Allegrijeva momčad je nakon pola sata nestala s Barcelonine polovice. Guardiola je upirao prstom u suca Erikssona, i on je ostao glavni lik svih priča sa San Sira.

Messi, Xavi i društvo posvađali su se s realizacijom. No na Camp Nou, takvih problema nemaju već godinu i pol dana. Neporaženi su čak 52 utakmice zaredom na svom terenu. Allegri je na mukama, nema Thiaga Silve ali je, čini se, zeleno svijetlo za nastup dobio iz rujanskog dvoboja 'first minute man' Alexandre Pato.

Jedine napadačke trenutke života u toj utakmici 'Rossoneri' su imali u prvoj i posljednjoj minuti utakmice, sve ostalo bilo je u znaku tiki - take. No večeras bi barcina tiki taka mogla biti bez njezine glavne karike, za nastup je upitan Xavi. Izravan prijenos gledajte na Novoj TV i našem VOD servisu Oyo.hr od 20 sati i 40 minuta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju