Drugi nastavak serijala ''Barakude'' otkriva nove izazove naših vaterpolista. Dim, baklje, petarde – ali sve unutar zatvorenog bazena! Teško je vidjeti išta kroz maglu i na suhom, ali naši zlatni vaterpolisti ulaze u prastari bazen, prepun vode masne poput ulja, i bore se svim snagama za pobjedu.

''Barakude'' – drugi nastavak uzbudljivog dokumentarnog serijala na Novoj TV, u nedjelju, 13.srpnja u 18.30 sati

Drugi nastavak serijala ''Barakude'' otkriva nove izazove naših vaterpolista. Vidjet ćemo njihova putovanja u Grčku i Crnu Goru na utakmice Svjetske lige. Prva utakmica u 2013. godini je u gostima kod Grka, 31. siječnja. Iako vrlo mlada momčad, Grci nisu dali da hrvatski reprezentativci pobijede prelagano, ali naši dečki i Tucak zadovoljni odlaze natrag za Hrvatsku, uz kratku pauzu u Dubrovniku za treninge i sudjelovanje na proslavi sv. Vlahe, zaštitnika kojeg su sa sobom nosili i pokazali cijelom svijetu u Londonu kao prvaci. Nekoliko dana kasnije, Hrvatska reprezentacija putuje u Crnu Goru i ipak pokušava osigurati ulazak u finale Svjetske lige. Ova je utakmica izuzetno važna jer poraz sigurno izbacuje Hrvatsku iz borbe za medalju u Svjetskoj ligi. U nevjerojatnoj atmosferi sličnoj svjetskoj nogometnoj utakmici na najvećim stadionima Crna Gora dočekuje Hrvatsku i cijeli grad živi za taj dvoboj.

Dim, baklje, petarde – ali sve unutar zatvorenog bazena! Teško je vidjeti išta kroz maglu i na suhom, ali naši zlatni vaterpolisti ulaze u prastari bazen, prepun vode masne poput ulja, i bore se svim snagama za pobjedu.

Ne propustite drugu epizodu dokumentarnog serijala ''Barakude'' ove nedjelje na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju