Četvrta epizoda je apsolutno posvećena samom sportu, utakmicama, atmosferi, suparničkim timovima, suparničkim trenerima i glavnom cilju 2013 godine – što boljem rezultatu na Svjetskom prvenstvu u Barceloni.

4.ep. - 27. srpnja

Četvrta epizoda je apsolutno posvećena samom sportu, utakmicama, atmosferi, suparničkim timovima, suparničkim trenerima i glavnom cilju 2013 godine – što boljem rezultatu na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Uz i dalje poprilično novog trenera i pet novih igrača reprezentacija nije ono što je bila u Londonu. Nitko ne očekuje preveliki uspjeh, pogotovo nakon početnih utakmica s tužnim završecima.

Prvi veliki dvoboj s Australijom, koja nije trebala biti preopasan protivnik, pretvorio se u pravi pakao, neizvjestan do zadnje minute. Ali Mađarska ipak nije prošla kako smo planirali – izgubili smo, i s tim gubitkom izgubili i šansu za finale. Razočaranje je bilo veliko, i potencijal da još uvijek osvojimo treće mjesto nije zvučao primamljivo. U autobusu natrag prema hotelu vladala je grobna tišina, krenula je i poneka suza. Novi dan donio je novu nadu i krenuli smo ispočetka, ponosni na mogućnost osvajanja bronce. Psihološki usponi i padovi u tijeku zadnjih 4 dana bili su nevjerojatni. Finalni obračun završio je pozitivno za nas i medalja je bila osigurana! A protivnik koji nas je izbacio iz finala, Mađarska, pokazao je nadmoć nad svim timovima i osvojio zlato. Od takvog tima i nije bila sramota izgubiti.

Najnovije epizode svoje omiljene serije Barakude pogledaj prije svih na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju