Tko je svojim odlaskom oslabio zajednicu?

Sara je posljednja natjecateljica koja je napustila imanje, te je njenim odlaskom farmerska zajednica pala na devet farmera. No, farmere očekuje jedno iznenađenje – tajnim glasovanjem dobit će mogućnost jednog bivšeg farmera vratiti u show.


Zanimljivo će biti vidjeti kako će farmeri reagirati kada ima Mia saopći da imaju jedinstvenu priliku vratiti bivšeg natjecatelja Farme. Premda je bilo i suza i veselja prilikom izlaska pojedinih farmera, vidjet ćemo hoće li zajednica velikodušno prigrliti ideju o povratku, ili će im to pomutiti planove.


Uvjeti su sve teži, a farmera sve manje. Tko je svojim odlaskom najviše oslabio zajednicu, tko farmerima najviše nedostaje, saznat ćemo nakon glasovanja.

OSTVARENA ČETVRTA DONACIJA ZAHVLJUJUĆI PRIKUPLJENIM FELFIEJIMA
Društveno odgovorna akcija prikupljanja felfieja uzima sve većeg maha, te je do sada prikupljeno već više od 600 felfieja. Zahvaljujući posljednjem krugu prikupljenih fotografija, selfieja sa životinjama izvršena je i četvrta donacija. Nova TV je tako u suradnji sa SPAR-om, ovaj put donirala hranu za životinje Udruzi Indigo koja se brine o zlostavljanim i napuštenim životinjama te ih treninzima resocijalizira. “Zahvalit ću se puno Novoj TV na ovoj prekrasnoj donaciji. Svaka donacija nam jako puno znači tako da hvala svima što nam pomažu i na ovaj način.“ kazala je Dora Periš, suosnivačica Udruge.


Društveno odgovorna akcija kojom Nova TV i gledatelji pomažu životinjama nastavlja se i dalje. Felfieji se mogu poslati mailom na felfieHR@novatv.hr ili objavljivati ih putem #FelfieHR na društvenim mrežama. Fotografije sa životinjama mogu se uploadati i izravno na službenu stranicu Farme, a najbolji felfieji bit će prikazani i u IN magazinu.
 

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju