Ove nedjelje Nova TV prikazuje prvi nastavak uzbudljivog dokumentarnog serijala ''Barakude'' koji će nas uvesti u do sada neotkriveni svijet naše najtrofejnije reprezentacije.

Nova TV, nedjelja, 6.srpnja u 18.30 sati

Filmski dokumentarni serijal prati naše vaterpoliste od prve utakmice nakon zlatne medalje u Londonu, kao krune četverogodišnjeg uspjeha i osvojenih svih zlatnih odličja, pa sve do kraja Europskog prvenstva 2014. u Mađarskoj. Proslavljeni američki redatelj i producent hrvatskog podrijetla Peter Radovich koji je u svojoj bogatoj karijeri osvojio čak 28 Emmyja, naše vaterpoliste odlučio je predstaviti kako to još nitko do sad nije napravio.
U prvoj epizodi imamo priliku prisjetiti se trijumfa na Olimpijskim igrama u Londonu. Nakon tog velikog uspjeha dolazi do velikih promjena. Ratko Rudić daje ostavku na mjesto izbornika, a na njegovo mjesto dolazi novi izbornik Ivica Tucak.

Upoznajemo nekoliko igrača reprezentacije, kondicionog trenera, upoznajemo sam sport i svu njegovu fizičku i psihičku težinu. Bit će zanimljivo vidjeti koliko široka javnost zapravo zna o vaterpolu s obzirom na nevjerojatne uspjehe ovih sportaša. Gosp. Tucka čeka nimalo jednostavan debi na mjestu izbornika. Prva utakmica reprezentacije nakon Olimpijskih igara je u Svjetskoj ligi protiv Crne Gore, protivnika kojeg je Hrvatska na Olimpijadi spriječila da uđe u finale. Prisjetit ćemo se napete utakmice u kojoj se Crnogorci osvećuju za poraz u polufinalu OI te u kojoj Hrvatska gubi nakon nevjerojatnog niza pobjeda. Prvi nastup novog trenera i nije bio najbolji.

Ne propustite prvu epizodu dokumentarnog serijala ''Barakude'', u nedjelju 6.srpnja na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju