‘U onom trenutku kad sam izabrana za prvoga duelistu odmah sam shvatila da je to to. Moje psihičko stanje je govorilo – Sara tvoja misija na ovoj Farmi je gotova’, kaže Sara.

Da je pobijedila, Sari bi ostanak na farmi došao kao svojevrsni poklon za rođendan. Međutim, Anna je bila bolja i po drugi put u Farmi izborila pobjedu u dvoboju. Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a cilj je bio pomoću pile, u što kraćem roku ispiliti po tri dijela grede označene bijelim linijama. pobjednica je koji prvi ispili sva tri komada drveta.„Imam osjećaj da se farmeri žele rješavati jakih karika. Ja i Sara među ženskima smo ostale jake karike i otišle smo nažalost nas dvije u dvoboj. Borila sam se časno i pošteno i bolji je pobijedio.“ izjavila je pobjednica Anna.
„Ja mogu slobodno, iskreno i punoga srca reći da nisam igrala nikakvu šporku igru i da je ovo bio moj vlastiti test mojih mogućnosti i smatram da sam uspjela.“ kazala je Sara časno se boreći do zadnjeg trenutka.
 


Iako je zajednica prošli tjedan Aleksandru po kratkom postupku poslala u dvoboj, Aleksandra se ovaj tjedan nametnula kao razumna i pravedna gazdarica. Na izglasavanju povjerenja Gazdarici, ocijenjena je sa svih 8 bijelih ovaca i ni jednom crnom ovcom, a kao farmere tjedna, Aleksandra je imenovala Annu i Alda.


Nakon što su obavili svoje glasačke dužnosti na farmi, farmeri su se vratili u arenu gdje ih je čekala zabava pod maskama. Cijelog tjedna, farmeri su se pripremali za Noć vještica i uz pomoć radnica iz Kamenskog izrađivali svoje kostime. U areni je vladalo srednjovjekovna atmosfera, a kao gost iznenađenja svirala im je Maja Šuput koja je također bila maskirana, ali u kraljicu Antoanetu.''BOLJE DA SE VOLIMO NEGO DA SE SVAĐAMO''

Na farmi se stalno događaju nepredvidljive stvari, a jedna od takvih je definitivno i obrat u odnosu između farmerica Anamarije i Anite. Još prije samo nekoliko dana frcale su iskre između njih dvije, pale su i teške riječi, no sada je to sve palo u zaborav. Anamarija je s radošću uskliknula: ''Mi smo se pomirile'', a Anita je zaključila: ''Bolje da se volimo nego da se svađamo''. Pomirba nije ostala samo na riječima već su se farmerice prepustile i strastvenim poljupcima. Farmeri su se na kraju još jednog radnog tjedna malo opustili i zabavili, a vrlo brzo čekaju ih novi izazovi!

Gledaj Farmu od 0-24h na OYO i 522. kanalu MAXtv-a.

Više na - SUZE U OČIMA ‘Mogu iskreno i punoga srca reći da nisam igrala nikakvu šporku igru’

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju