Dijeljenje šibica bilo je u najmanju ruku veoma napeto. Između slugi Ivice i Blaženke, više je šibica od farmera dobio Ivica i time postao prvi duelist.

Dijeljenje šibica bilo je u najmanju ruku veoma napeto. Između slugi Ivice i Blaženke, više je šibica od farmera dobio Ivica i time postao prvi duelist. „Odlično se osjećam. Ovo je bila moja misija kada sam stavljen za slugu da dođem do duela.“ komentirao je svoj odlazak u duel.

Roman, koji je zadnji od farmera morao nekome od slugi dati šibicu, našao se u poziciji da izjednači rezultat ili da svojom šibicom odredi Ivicu kao duelista, što je i učinio.Odabrao je Ivicu iz razloga što je, kako kaže, Ivica od početka tjedna prijetio curama kako će ih izbaciti iz farme, pritom nazvavši ga mamlazom. Čini se kako mu je Ivica to zamjerio, pa ga je odlučio sa sobom povesti u dvoboj. „Jedan prijatelj me danas nazvao mamlazom. I ja mislim da je vrijeme da momak pokaže starcu kako mamlazi rasturaju po Areni.“ rekao je Ivica te se našalio: „Da me izbaci Buba, ne bi se smio kući vratit, a ovako ako me izbaci Roman oprostit će mi ljudi!“ „Ja sam odabran zato što smo jake karike. On je izjavio zato što sam mu dao šibicu i u šali mu rekao mrcina moja i onda kaže da mu je to presudilo. Tu su nijanse koje tako presuđuju. Da sam ja bio na njegovom mjestu, i ja bih birao između dvije najjače karike. Malo je nadobudan jer je mene izabrao. Moćan nije, ali je jak.“ konstatirao je Roman.

Anna, koja je cijeli tjedan živjela u strahu od dvoboja, konačno je odahnula jer je upravo ona dobila imunitet zahvaljujući gledateljima. Dan na farmi protekao je u veselom raspoloženju farmera. Posjetio ih je i Mentor Joža dovevši sa sobom terapeutkinju koja je djevojke naučila kako napraviti neke preparate za njegu tijela. Tako su Sara, Anamarija i Blaženka naučile raditi nevenovu kremu sa svinjskom masti, melem za njegu tijela s pčelinjim voskom, biljnim uljem i dodatkom eteričnog ulja, ali i kako napraviti sapun i šampon. Najsretnija bila je Anamarija. Izjavila je kako joj je ovo najbolji tjedan na farmi, upravo zbog znanja o preparatima za njegu tijela koje je usvojila, ali i zbog toga što je njoj i Anni povjerena briga za ovce. „Sretna sam što sam dobila ovce na brigu jer su sve druge životinje već raspoređene.“ izjavila je Anna, a Anamarija je već ovcama dala i imena nazvavši ih po svojim prijateljicama. „Uvijek ću ići oko njih i paziti ih!“ odlučila je.

Izuzev tome što je izabran za drugog duelista i samim time mu prijeti izbacivanje s farme, sretan dan je bio i za Romana. Naime, dobio je pismo od svoje djevojke i djece što ga je posebno raznježilo. „To su jake emocije da je teško naći riječi za to. Doslovce u vama je vulkan.“, priznao je Roman koji nakon što je pročitao pismo nešto mirniji.

Ivica je birao prema intuiciji. Iako je cijeloga tjedna prijetio Anni i Anamariji da će ih izbaciti, Romanov odabir presudio je u njegovoj odluci. „Toliko sam nabrušen na njega da sam spreman, ne pobijediti ga, već pomesti sijeno tamo sa njim da mu ne padne na pamet više da se obraća ikome u životu više kao meni.“ spremno je izjavio Ivica ususret sutrašnjeg dvoboja. Tko će od njih dvojice zauvijek napustiti farmu, ostaje nam vidjeti.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku - samo na OYO!

<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/product/emisije/21960-farma-novi-pocetak"><img src="http://imagevnovaplus.dnevnik.hr/media/images/original/Sep2015/60862373.jpg"></a></p>

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju