Iako su svi očekivali Annu ili Anamariju u dvoboju ovoga tjedna kao druge duelistice, Ivica je iznenadio svojim odabirom.

Iako su svi očekivali Annu ili Anamariju u dvoboju ovoga tjedna kao druge duelistice, Ivica je iznenadio svojim odabirom. Kako kaže, Roman ga je uvrijedio kroz šalu nazvavši ga mamlazom, pa Ivicu nije ništa libilo da odmjeri snage s njim u Areni. Roman je odabrao dvoboj snage - kategoriju kola, borio se do zadnjeg trenutka, no Ivica je ipak bio jači protivnik.



Nakon dvoboja Roman je izjavio: 'Moj sljedeći korak je da se legnem u kadu jedno sat vremena i popijem hladnu pivu. I onda ću se posvetiti djeci i svojoj Katarini. Pričat ću im sigurno o Farmi i imat ću milijardu pitanja sa strane svoje djece. I onda polako ući u normalan život.' Nakon četiri tjedna života na farmi Roman se vraća svome domu. Dok Roman nije pomišljao da bi izašao s farme, Ivica je bio promjenjiva mišljenja. Prvo je tvrdio kako mu je misija izbaciti Annu iz showa, no kako je Anna dobila imunitet gledatelja koji ju je spasio od dvoboja, Ivica se potom okomio na Anamariju, da bi kasnije vodio borbe sam sa sobom ostati na farmi ili otići. Ipak, Ivica je pobjedom u dvoboju osigurao si i peti tjedan na farmi. Hoće li narednog tjedna nastaviti sa svojom misijom, ili će si iskrojiti neku novu, ostaje nam za vidjeti.

Ivica, pobjednik četvrtog dvoboja na Farmi bio je tužan što je Roman ispao. Anamarija ga je pokušala utješiti riječima kako je sve to igra, i da netko mora otići. No, Ivici je žao što je to baš Roman, jer su bili dobri, s njim je bio najbliži od muških stanara.


 

ZBOG NEPAŽNJE NA FARMI INTERVENIRALA HITNA

Hitna pomoć došla je na Farmu zbog Anninog udarca u glavu.  Naime, dok su neki farmeri bili već spremni za spavanje, Anna, Anamarija i Sara su se zezale s Ivicom. Fancy (Anamarija) se natezala s Ivicom i uspjela ga odgurnuti iz kreveta, ali joj je Ivica na isti način vratio. S druge strane, Anna je skakala po krevetima kako bi došla do papuča i udarila glavom o gredu. Anni je počela teći krv te su joj svi farmeri brzo priskočili u pomoć. Blaženka je tu najviše pomogla i zaustavljala krvarenje, dok su joj ostali farmeri donosili krpe kako bi zamotala Anni glavu. Ubrzo je došlo i vozilo Hitne pomoći, kako bi se provjerila Annina ozljeda. Anna se smirila i liječnica i medicinsko osoblje pogledalo je glavu. Zaključili su da se radi o površinskoj rani, da nema potrebe za šivanjem te da će sve biti u redu. 'Farmeri su reagirali odmah. Zaustavili su krvarenje. To je površinska ozljeda glave i nema većih posljedica. Pacijentica nam je stabilna, ali i u slučaju nekih pogoršanja, uvijek nam se mogu javiti', kazala je liječnica. Farmere su na zabavi posjetili i romski sastav s gatarom koja im je gatala ljubav i sreću.

Hoće li naše farmere zaintrigirati savjeti gatare te što ih očekuje u sljedećem tjednu i koga će Roman postaviti za novog Gazdu, doznat ćemo uskoro.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku - samo na OYO!

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju