Tjedan Anamarijinog gazdovanja polako se približava kraju. Odabrala je sluge – Alda i Kristinu, a u večerašnjoj epizodi doznat ćemo tko će od njih dvoje biti prvi duelist.

farma.dnevnik.hr/

Tjedan Anamarijinog gazdovanja polako se približava kraju. Odabrala je sluge – Alda i Kristinu, a u večerašnjoj epizodi doznat ćemo tko će od njih dvoje biti prvi duelist.

Iako je rekla kako će se promijeniti i nastojati sa svim farmerima imati odnos bez svađa, čini se kako Anamarija širi krug svojih protivnika. Međutim, Anamarija kao Gazdarica ima imunitet, stoga ne može biti pozvana u dvoboj, što će, vidjet ćemo, izazvati neka nova komešanja među našim farmerima. Jednako tako, činilo se kako su se tenzije između Kristine i Anamarije smirile sve dok ju Anamarija nije odabrala za sluškinju. Od tada njih dvije ne propuštaju bilo koji trenutak iskoristiti za svađu. No, nije Kristina jedina s kojom Anamarija ima konflikte, već tu je i Blaženka koja se ne libi iskazati svoje mišljenje o njoj.

Jutro na Farmi proteklo je u razgovorima o večeri prije. Aldo i Josip sjedili su u kuhinji za stolom i razgovarali, a potom im se pridružila Blaženka, koju je Aldo pitao kako je. 'Nisam baš dobro', iskrena je bila Blaženka. Aldo i Josip pretpostavili su da se radi o jučerašnjoj večeri i događajima koji su je obilježili. Blaženka je kazala kako će razgovarati sa Zadrugom oko te situacije. ‘Ovom raspašoju treba stati na kraj ili ja kažem doviđenja’, odrješita je bila Blaženka. Aldo i Josip su se složili. 'Mislim da je dosta da dvoje ljudi maltretira nas sve ostale', nastavila je Blaženka te se osvrnula i na gađanje kolačima po kući s čime je završila raspravu: 'Ja nisam glupača i meni to ne treba.'

'Ukoliko ja budem bila prvi duelist, suparnika neću birati po srcu već po pameti!' kazala je Kristina pripremajući se psihički na eventualni ishod.

Tko ovoga tjedna ide u dvoboj, a tko će dobiti imunitet, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20.15 sati na Novoj TV jer slijede još neviđeni obrati!

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku - samo na OYO!

 





Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju