Htjeli to ili ne, ljudi su okruženi zidovima, na svojim radnim mjestima, u svojim domovima, u teretani, kafićima… Magazin 'Od zida do zida' bavi se kulturom stanovanja i življenja unutar i izvan zidova svoga doma.

Urednik i voditelj emisije Oleg Weisz bacio se na uređivanje novog magazina s željom da pomogne gledateljima njihov prostor učiniti ljepšim i ugodnijim za život te im kroz konkretne primjere uređenja dati ideju i potaknuti ih da se sami odvaže na uljepšavanje doma.

'Od zida do zida' dotaknut će i aktualne teme poput legalizacije, tržišta nekretnina i poticajne stanogradnje.
U svojim temama ekipa emisije će upoznavati gledatelja sa stilovima uređenja, a predstavljat će znamenite građevine u arhitektonskom smislu.

Nedjeljom na Novoj TV gledatelji će uživati i u pričama iz domova poznatih i slavnih, ali i onih javnosti nepoznatih koji su od svojih domova napravili dizajnerska remek djela.

Za kamere 'Od zida do zida' arhitekti i dizajneri davat će korisne savjete poput savjeta kako odabrati protuprovalna vrata, što je to pasivna kuća i kako napraviti dobru izolaciju u kući. Gledatelji će saznati sve o vrstama grijanja i rasvjete te kako i s kojim biljem urediti balkon ili terasu.

Emisija donosi i priloge o tome što je potrebno za gradnju bazena i što u prostoru mogu napraviti stolari, keramičari, kao i temu o tome što je to feng shui uređenje.

Uz magazin 'Od zida do zida' gledatelji će zavoljeti svoj dom i dobiti inspiraciju koja im je možda nedostajala.

Za sve one koji propuste nedjeljnu epizodu, ista će se reprizirati subotom na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju