Anamarija proslavila 27. rođendan na farmi u suzama: „U 27. godini mi je želja da od sebe napravim i bolju ženu!“

Iako su farmeri dobili zeleni certifikat od Jože, Gazdarica Anamarija i farmerice Anna i Aleksandra koje je povela sa sobom nisu briljirale na Sajmu jer nisu donijele dovoljno hrane za sljedeći tjedan. No, prije polaska na Sajam nastao je nemir među farmerima zbog toga što nitko nije želio poći s Anamarijom. Na kraju je Gazdarica odabrala Annu i Aleksandru, a sa Sajma su se vratile i s novim životinjama – magarcima.


„Ja molim sve da prihvate ove dukate i da me ne ponize. Stvarno trudim se!“ rekla je svojim farmerima i podijelila svakome po pet dukata.


Svoj 27. rođendan Anamarija je provela u suzama. Kroz jutro ju je razljutilo što nitko nije želio ići s njom na Sajam kao i što nekolicina farmera nije sjedila s njom za ručkom, da bi kraj dana također dočekala u suzama, ali radosnicama jer su joj farmeri ipak pripremili rođendansko slavlje. „Sad da li je zaslužila, o tome bi se dalo špekulirati, ali ne želim joj pokvariti rođendan!“ komentirao je Ivica.


Iako je tijekom jutra bila razočarana i tužna, rođendanska proslava izmamila joj je ipak osmjeh na lice. „Kad sam se vratila sa Sajma moji farmeri, iako sam donijela jako malo stvari, ali dosta dukata za njih, priredili su mi prekrasno iznenađenje.“ kazala je Anamarija i zaključila: „Postigla sam što sam željela, da do 27. rođendana budem popularna i uspjela sam. U 27. godini mi je želja da od sebe napravim i bolju ženu. A ta je da napravim silikone, da popravim zube, nos i malo ove podočnjake. Želim izgledati savršeno. Ja znam i ja sam sigurna u to da ću do 28. rođendana to i ispuniti!


Osim fizičkog izgleda, Anamarija je progovorila i o svojim težnjama: „Ja nemam obitelji, nemam djece, nemam muža, ja mogu raditi što hoću. Oni ne mogu, a ja vidim da oni pate za tim. Ja želim slavu, a slava prolazi očito kroz loše. Nažalost, to je tako jadno, ali ja to želim jer vidim da je to način da ljudi vide da si uspio. Da mogu naći neki bolji posao i da više ne moram biti s nekim nadobudnim bogatim muškarcima.“

Anita, koja je ušla na Farmu nakon što ju je Blaženka napustila, došla je do zaključka kako su se neki odnosi u kući promijenili otkad se Blaženka vratila. „Razloge ne znam jer nisam bila tu i nisam upućena u detalje.“ kazala je. Farmerici Miriam nije bilo drago što su farmeri izabrali baš Blaženku kao povratnicu, no ipak je provela poslijepodne s njom u razgovoru. „Mene zanima što to Anna i Anamarija naprave ljudima koji odu u duelističke kuće s jednom percepcijom i onda ih drugi dan vidim obrađene.“ kazala je i dodala kako je primijetila da otkad je postala sluškinja, da se neki prema njoj ponašaju drugačije, posebno Anna.


„Anna je manipulatorica. Ona ne samo da manipulira Anamarijom, što ova jadna to ni ne primijeti, nego ona svaki put kad dođe vrijeme za odabir sluge i sluškinje onda je dobra s Gazdom, onda kada se izaberu sluge bude dobra s njima da je slučajno ne bi izabrali u duel. A ako dođe do toga da skuži da ne može toliko utjecati na dueliste onda se njoj odjednom ide kući, njoj ništa ne valja, njoj nije bitan novac... to je sve jedna velika manipulacija!“
iznijela je Blaženka svoje mišljenje o Anni.


Također, kazala je kako joj je misija usmjeriti Anamariju na pravi put i ukazati joj na to da ju Anna koristi samo kao svog pijuna. Vidjet ćemo ima li istine u tome što Blaženka govori.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju