Prethodni put 50 je kandidata testiralo svoju brzinu i snagu na nemilosrdnoj prvoj razini.

5. i 6.ep - 1. rujna

Prethodni put 50 je kandidata testiralo svoju brzinu i snagu na nemilosrdnoj prvoj razini. Iako većina nije uspjela svladati zapreke, dvojica natjecatelja pokazala su da su dorasla zadatku. Prvi od njih, olimpijski natjecatelj u trampolinu Daisuke Nakata, s lakoćom je prešao prvu razinu. Po treći put. Zatim je učitelj u školi Hiroyuki Asaoka imao poteškoća s prelaskom staze, no uspio je prijeći u posljednjoj sekundi. Ova dvojica natjecatelja sada će se pripremati za ono što ih očekuje na idućoj razini, dok će se novih 50 kandidata okupiti i okušati sreću na prvoj razini.
Finalisti se bore da prijeđu zapreke druge razine. Gledat ćemo kako Katsumi Yamada završava stazu dvije sekunde prije isteka vremena. Nakon njegova uspjeha sljedeći na stazu izlazi Kenichi Arai, no trener plivanja na samom kraju zapreke padne. 31-godišnji učitelj u školi Hiroyuki Asaoka izlazi na stazu i svojim studentima daje one rezultate koje žele. Posljednji natjecatelj Naoki Iketani uspješno prelazi komplicirani zid te završava s dojmljivom izvedbom. Četiri finalista dovest će svoja tijela do granica pokušavajući prijeći treću razinu. Bez vremenskog ograničenja zapreke će iziskivati nevjerojatnu snagu gornjega dijela tijela.

 

7. i 8.ep - 2. rujna

Stiglo je 100 novih natjecatelja u nadi da će ići sve do kraja. No čekaju ih određena iznenađenja… Na prvoj razini imamo dvije novosti. Prva, most ravnoteže redizajniran je i sada će kandidatima trebati još više brzine i okretnosti da ga prijeđu. Osim toga novost je i ta da prvu razinu sada moraju prijeći u 85 sekundi! Da bi došli do cilja, natjecatelji neće imati mnogo vremena. Na drugoj razini natjecatelji imaju 65 sekundi da prijeđu brutalni labirint lanaca, pomičnih debala i zidova. Na trećoj razini snaga ima prednost pred brzinom jer će odabrani imati neograničeno vrijeme za suočavanje s najtežim zaprekama staze. Na završnoj razini preživjeli će imati samo 30 sekundi da se popnu na toranj koji se uzdiže iznad svih ostalih staza.
Prethodni put 40 natjecatelja okušalo se na prvoj razini, no vode Midoriyame zaustavile su njih 38-ero. Dok su neki strahovali od redizajniranog mosta ravnoteže, poznato pomično deblo pokazalo se nepremostivom zaprekom za mnoge. No dvojica dostojnih natjecatelja uspjela su i prijeći će na drugu razinu. Prvi je od njih komičar Kinnikun Nakayama koji se vratio u drugu rundu završivši prvu razinu samo nekoliko sekunda prije isteka vremena. No pozornost je privukao Naoki Iketani koji je vješto prešao čak i najteže zapreke te stigao na cilj gotovo 20 sekunda prije isteka vremena. Danas će se na prvoj razini okušati još 30 kandidata.

 

9.ep - 3. rujna

Na planinu Midoriyamu stiglo je 100 snažnih i gorljivih natjecatelja u nadi da postanu prvacima. Zasad se njih 70 suočilo s prvom razinom i gotovo su svi ispali. Samo su četvorica uspjela doći do cilja i prijeći na drugu razinu. No danas će se na prvoj razini okušati još 30 natjecatelja uključujući neke od dojmljivih veterana ovoga natjecanja. Hoće li još tko preživjeti stazu i pridružiti se eliti u drugoj rundi?

 

10.ep - 4. rujna

Došli smo do kraja prve razine. Od početnih 100 kandidata uspjelo je njih samo 11 te idu dalje. Dok su mnogi natjecatelji s lakoćom prešli prvu razinu, najdojmljivija pobjeda odlazi Kazuhiku Akiyami, jedinom čovjeku koji je uspješno prešao sve četiri razine. Nakon što tri godine nije uspijevao prijeći ni prvu razinu, napokon stiže do cilja u posljednjim stotinkama. No sada slijedi druga razina na kojoj će natjecatelji imati samo 80 sekunda da prođu labirint lanaca, pomičnih debala i zidova.
 

11.ep 5 . rujna


U prošloj epizodi gledali smo sedam junaka kako prolaze dvije razine, no njihovo putovanje nije ni približno gotovo. Danas će sedam preživjelih započeti s trećom razinom na svojem putu do konačne pobjede. Upravitelj benzinske stanice Shingo Yamamoto već je šest puta stigao do treće razine te ima više iskustva od ostalih. Vrijeme im više nije ograničeno, no ova je razina pravi test izdržljivosti, a sve zapreke zahtijevaju iznimnu snagu gornjega dijela tijela. Sedmorica natjecatelja stigla su tako daleko, no hoće li ijedan od njih preživjeti zapreke i stići do posljednje razine?

 

12.ep - 6. rujna

Vraćamo se na japansku planinu Midoriyamu gdje počinje borba prvih 40 natjecatelja. Prihvaćaju izazov prve razine, no njih 37 neće uspjeti. Mnogi će posrnuti pri usponu na brdo, a za one najizdržljivije skok na mrežu bit će pretežak. Učitelj Hiroyuki Asaoka bit će najbolji u svojoj skupini. Pridružit će mu se Manabu Satou. No pravo je iznenađenje novi natjecatelj Yasushi Yamada kojeg će se trebati čuvati. Prva tri finalista idu dalje, no ostalih 60 morat će se vratiti i svladati prvu razinu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju