Blaženka: „Dvoboj je jednom riječi bio lakrdija.Ostavio je gorak okus.“

Aleksandra Ognjena Herjavić, koja je na farmu ušla u sedmom tjednu kao izazivačica, završila je svoju farmersku avanturu. Naime, uslijed žustrog sukoba s Ivicom i slijedom događaja, optužbi i odbacivanja od strane drugih farmera, zaključila je da se više ne vidi na farmi te zamolila prvu duelisticu Blaženku da ju izabere za svoju suparnicu u dvoboj.


„Dvoboj je jednom riječi bio lakrdija. Dvoboj koji je ostavio gorak okus. Drago im je da sam ostala. Kad si već tu duže onda imaš neke kalkulacije, zbrajaš, oduzimaš i dođeš do neke moguće računice. Tako da tko zna, možda idući tjedan ponovo budem u areni.“ izjavila je Blaženka kojoj je ovo bio drugi dvoboj na farmi.

Nakon održanog dvoboja farmeri su se vratili u kuću kako bi izglasali povjerenje Gazdarici. Tako je Anna za svoje gazdovanje ovoga tjedna dobila od farmera svih šest bijelih ovaca i ni jednu crnu ovcu, što znači da su bili zadovoljni načinom kako je vodila farmu, a ona je pak, za farmere tjedna postavila Miriam i Josipa.


"Ovo će stvarno glupo zvučat da govori jedan čovjek koji želi mir u svijetu da tako kažem, ali prvi put mi je drago da je jedna osoba otišla." izjasnio se Ivan.

Na farmu je stigao Cirkus, odnosno žongleri i ostali cirkusanti koji su podučavali farmere cirkuskim točkama.

Više na Najkraći dvoboj na Farmi: Dosta joj je svega

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju