I danas će televizijski lokal na adresi Nad lipom 35 ugostiti niz poznatih pjevača.

26.listopada
Danas će na najzabavnijoj adresi u gradu nastupiti legenda hrvatske estrade Zlatko Pejaković. Zlatko će svojim hitovima dići na noge cijeli lokal, a gledatelje će po dobrom, starom običaju nasmijavati stanari Nad lipom 35, kojima nikad nije dosadno.


27.listopada
U 'Nad lipom 35' doći će kraljica bosanskog sevdaha - Hanka Paldum. Sarajevska folk diva zapjevat će u najpoznatijem hrvatskom lokalu neke od svojih najvećih hitova poput 'Zelene oči' i 'Senka' i radišnu Miki potaknuti da se prije pjevačice u usponu popne na binu. Da joj ne bi sav kruh iz ruke otrgnuli, pobrinuo se Štefek koji se netom vratio iz Afrike gdje je proveo anketu o Nad lipom. Rezultati su čudesni... Iako njezina generacija nije čula za divu koja je više od tri desetljeća na sceni, novinarka Zvjezdanog trača napravit će intervju s njom zbog težine prstena koji nosi na ruci. A to je, misli Nina, svakoj generaciji bitno.


28.listopada
U današnjoj epizodi pogledajte kako se naši domaćini bore s financijskom krizom. U lokalu će ih Žanamari Lalić, Vinko Coce i klapa Libar pokušati uveseliti svojom glazbom. Barmen i Maja raspravljaju o novčanim problemima. Barmen smatra da Maja ne bi trebala stavljati novce u banku jer je u tijeku kriza. Srećko ima poduzetničke ideje, želi uložiti novac u dionice te se tako riješiti financijskih problema. Doline je na pregledu prostate kod dr. Anđe. Doline će ispričati doktorici sve o svojem seksualnom životu sa Šveđankom. Maja ima pak ljubavnih problema s Luiggijem. Nina smatra da je on ne voli, te da ona više priča s njegovom telefonskom sekretaricom nego s njim. Kristijan isto ima zdravstvenih problema zbog pada cijena dionica. Dr. Anđa smatra da se previše uzrujao i da ga previše zaokuplja stanje na burzi. Doline ima problema s nećakom koji želi nositi grudnjak i haltere. Nina savjetuje Barmenu da mora smršavjeti te mu predlaže plan dijete. Luiggiju se najviše od svega sviđa mortadela koja se poslužuje u lokalu.ž


29.listopada
Današnji glazbeni gost jejedna od najkontroverznijih ličnosti na hrvatskoj estradi - Siniša Vuco!Autor hitova 'Volim piti i ljubiti' i 'Crna ženo' izvest će novonastale hitove poput 'Molim te vrati se' i 'Nedjelja' te mnoge druge pjesme.Prije nego što se pojavi na bini, Vucu će ekipa najpoznatijeg lokala prvo morati osloboditi. Naime, netko ga je oteo i traži 3 700 kuna za njegovo oslobađanje.


30.listopada
Nasmijte se i danas do suza uz omiljeni glazbeno-humoristični show 'Nad lipom 35'. Gledatelje i goste u uvijek punom lokalu 'Jel' me netko tražio' danas će zabavljati Milo Hrnić, Dalibor Brun i Leo. Nikako ne propustite svoju dnevnu dozu zabave, glazbe i smijeha!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju