U najpoznatijem lokalu u gradu nastupit će najveće zvijezde osamdesetih. Animatori, Regata, Aerodrom, Kazalište, Zvijezde...

23. studenog
U najpoznatijem lokalu u gradu nastupit će jedna od najvećih zvijezda naše estrade, Maja Blagdan! Pozvani ste na najbolji tulum u gradu jer, kao i uvijek, nema boljeg provoda, glazbe i smijeha nego na adresi Nad lipom 35!

 


24. studenog
Barmen (Ivica Zadro) je čuo da se tvrtka 'Stoka i Nered' uz glazbu, steroide, sex shopove, transporte, uzgajanje šampinjona i bukovača bavi i izvođenjem građevinskih radova. Barmenu treba adaptirati stan, pa će sa Stokom dogovoriti dobru cijenu.
Nina (Mirna Maras) mora pisati o situaciji u kulturi te o hrvatskom humoru pa tako i o kvaliteti šala u popularnom lokalu Jel' me netko tražio?. Što o tome misli Bosiljka (Elizabeta Kukić), a što ostali gosti lokala? Srećko (Žarko Potočnjak) je posebno dobrog raspoloženja. Njegova žena je bila u toplicama pa se i on usput odlično odmorio. I dok Bosiljka, Srećko i Rebeka (Jadranka Matković) kartaju, iz lokala stiže prodoran i moćan glas Josipe Lisac, kojoj će se kao glazbeni gosti pridružiti i Stoka i Nered!


25. studenog
U današnjem izdanju svima omiljenog glazbeno-humorističnog showa neće nedostajati smijeha, a posebno ne glazbe. Naime, danas će za gledatelje i goste lokala 'Jel' me netko tražio?' pjevati Leteći odred, Duško Lokin i Emili, Slavonske lole, Sandi, Vladimir Kočiš Zec i Rebeka Dremelj. Ne propustite navratiti na adresu Nad lipom 35!


26. studenog
U današnjem izdanju glazbeno-humorističnog showa 'Nad lipom 35' na binu će se, osim već poslovično omiljenog Barmena, popeti Meri Cetinić, ali i Baruni i ET! Gosti će se izvrsno zabaviti pjevajući njihove najveće hitove, a i gledatelji ispred malih ekrana pozvani su da učine isto.


27. studenog
U humoristično-glazbenom showu danas nastupaju Antonija Šola i Dalibor Brun. Gledatelji će se i danas zapitati čemu zadovoljni osmjeh na licu njihova inače ne tako zadovoljnog barmena. Ovoga puta za to ima posebno dobar razlog. Popeo se na pozornicu podijeliti s posjetiteljima lokala novosti u glazbenom repertoaru lokala. Kakve god bile nove skladbe koje je najavio, mudri barmen ima rješenje za sve. Iz iskustva zna da, bez obzira koliko loša glazba bila, jedno besplatno piće vraća posjetitelje u lokal. Da u ordinaciji dr. Anđe (Elizabeta Kukić) ne bi bilo dosadno, ovoga puta pobrinut će se Srećko (Žarko Potočnjak). Prejeo se graha i sada on i svi oko njega trpe posljedice. Anđa ima originalno rješenje. Za to vrijeme Miki (Nives Ivanković) dolazi u lokal, a neobično je dobre volje, iako je bila na sprovodu. Štefek (Slavko Pintarić–Pišta) je uvjeren kako astronauti odlaze u otvoreni svemir kako bi obavljali nuždu. Osim ove zanimljive teorije, društvo za šankom razmjenjivat će još mnoge blistave ideje.

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju