U današnjem humoristično-glazbenom showu 'Nad lipom 35' nizat će se hitovi Alke Vuice, a u međuvremenu dobrim humorom gledatelje će zabaviti ostali posjetitelji lokala te stanari zgrade.

14. rujna
U današnjem humoristično-glazbenom showu 'Nad lipom 35' nizat će se hitovi Alke Vuice, a u međuvremenu dobrim humorom gledatelje će zabaviti ostali posjetitelji lokala te stanari zgrade. Kako će Piceki reagirati kada će se uz kućni band 'Sultans of shund' pojaviti i Alka profesionalka?


15. rujna
Nina u popularni lokal dolazi s iscrpnim izvještajem iz, po njenom mišljenju, najzanimljivijeg mjesta na svijetu. Naime, 'Tužni ćevap' zbog brazilskih plesačica postaje sve veća konkurencija 'Nad lipom 35'. No, Barmen ipak sumnja u prognozu da će susjedni lokal uspjeti pridobiti i njihove najvjernije goste. Hoće li Rebeka, Doline, Punker, Žicar i Picekovi zauvijek napustiti Nad lipom 35? Najvjerojatnije neće, a pogotovo kada saznaju da danas ondje nastupaju Baruni, a rijetki su koji bi njihov repertoar željeli propustiti. Uz toliko veliko društvo glazbenika koji se pojavljuju u lokalu u kojemu radi, i Miki se odlučila otisnuti u glazbene vode.


16. rujna
Rijetki su trenuci kada susjedi lokala 'Jel' me netko tražio' rado osluškuju glazbu koja se čuje iz lokala. No ovoga puta njihovoj sreći neće biti kraja, jer gosti su konačno više njihova generacija nego plavokosih posjetiteljica lokala. Za ovaj glazbeni vremeplov bit će zaslužna gospoda skrivena iza znakovitog imena 4 asa - Alen Islamović, Rajko Dujmić, Vlado Kalember i Jurica Pađen. Predstavnice mlađe populacije, Maja i Nina, u čudu će promatrati gospodu u zlatnim godinama kako majstorski zagrijavaju atmosferu u lokalu. Novi član stalnog postava za šankom Luigi Kenjalo, mlada zvijezda u usponu, poželjet će i sam jednoga dana postati as.


17. rujna
Danas će goste u najzabavnijem lokalu u gradu, 'Jel' me netko tražio?', zabavljati ni više ni manje nego kralj hrvatske estrade i česti gost na adresi Nad lipom 35 – Jasmin Stavros! Gledatelji će se još jednom imati priliku zabaviti, ali i do suza nasmijati, uz Miki, Picekove, Ninu i ostatak vesele ekipe.


18. rujna
Antonija Šola, Emilija Kokić i Vladimir Kočiš Zec tri su estradna imena koja će nastupiti sa svojim hitovima na najgledanijoj pozornici u gradu. Cijelo će društvo u lokalu ponovno zbijati šale, i to na teme muško-žensko, političari i društvo, priroda i televizija i sve što postoji i što nas okružuje.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju