Sara i Anamarija optužile Miriam za sabotažu sajma

Iako su farmeri dobili zeleni certifikat od Mentora Jože kao potvrdu za dobro obavljen posao i dobro utržili proizvode na Sajmu, rasprava prije odlaska upućivala je da će svi kolektivno podbaciti.
Problem je nastao kada je Miriam prigovorila farmericama da ne mogu na Sajam nositi proizvode koje nisu isključivo oni napravili. Budući da ovog tjedna farmeri i nisu uložili baš prevelike napore, cilj im je bio ponijeti na Sajam sve što im se našlo pod rukom, a radili su proteklih tjedana.

„Vi sami sebe sabotirate! Kakva ste vi ovo zajednica!“ počela se derati Sara na Miriam koja je uporno tvrdila da ne dozvoljava da nose na Sajam proizvode koje oni nisu napravili. „Meni je nepojmljivo doći do nagrade, do dukata s lažima i s prevarom! Ovdje se uopće ne radi ni o Sajmu ni o dukatima nego o meni! Znači, pronalazi se način kako me izbaciti i Sara je pronašla način – ocrniti me pred zajednicom.“ kazala je Miraim koja je uspjela, dok nitko nije gledao, izvaditi iz košare lutku za Sajam koju nisu farmeri izradili već žena koja im je došla pokazati kako se to radi. „Ja ću se držati svojih načela, ponosno dignuti glavu i ako me žele izbaciti, neka me izbace, ali ja ću se boriti.“ zaključila je Miriam.


„Nedjeljko je svojih deset dukata ostavio za životinje, tj. ako ćemo gledati u prenesenom značenju, ostavio ih je za stoku. Ja smatram da ima pravo jer neki ovdje su veća stoka nego što je stoka naša u stvarnosti.“ slikovito je opisala Anita, a na Sajmu su potrošili pet Nedjeljkovih dukata na hranu za životinje.


Zanimljivo je bilo i na podijeli dukata. Gazdarica je svima podijelila po četiri dukata, međutim Anamarija je odbila dukate i dala ih Anni. „Ja sam svoja četiri dukata koje sam dobila od Anite proslijedila Anni jer ne želim ništa primiti od takve osobe. Prvo, jer želi kopirati mene otkad je došla, blijeda je kopija mene i to me sramoti, ne samo ovdje nego i u vanjskom svijetu, a drugo osjećala bih se prljavo kad bih primila od nje dukate!“ obrazložila je Anamarija svoju odluku.


Nije Anita jedina na koju se Anamarija okomila. Iako se pomirila s Josipom, započela je svađu s Aleksandrom. Naime, Miriam je odlučila da ona više neće čistiti štalu, pa su se tog posla prihvatile Anamarija i Anna. Anamarija je rekla Aniti da je ona danas planirala biti u kuhinji i pripremiti doručak i ručak, ali kako su se one prihvatile toga neka i nastave jer ona nema vremena budući da je u štali. Aleksandra joj je kazala neka se bolje organizira jer ne treba krave musti dulje od deset minuta na što joj je Anamarija prigovorila da nema pojma koliko je za to potrebno vremena. „Zato si ti užasno pametna!“ kazala je Anamarija Aleksandri, no ni ona joj nije ostala dužna te joj je poručila: „Došla sam ti pomoći kad ti nisi, a ja jesam pa da i ti znaš!“ na što joj je Anamarija odbrusila: „Da, ti si meni došla pomoći, da ja tebi ne bi pomogla da čim prije izađeš van!“

 

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju