Iako su prije dva tjedna Sara i Ivan izmjenjivali poljupce, čini se kako se romantični plamen ugasio.

Iako su prije dva tjedna Sara i Ivan izmjenjivali poljupce, čini se kako se romantični plamen ugasio. Kako je Ivan kazao, Gazdarica Aleksandra je njih dvoje postavila za sluge iz razloga što je vjerojatno vidjela nešto na televiziji prije ulaska što joj se svidjelo. Međutim, premda su se svi slatko nasmijali na imenovanje njih za sluge, oboje se ograđuju od bilo kakvih priča farmera. Nakon što ih je Mia na obiteljskom sastanku priupitala da li se odaja za sluge pretvorila u ljubavno gnijezdo, Ivan joj je odgovorio: „Nisu se pretvorile, niti će se pretvoriti u ljubavno gnijezdo. Ja ću ići spavati kasnije, kao i ovdje većina i budit ću se ranije tako da će Sara još spavati. Već se lagano gradi i zid između nas.“Na iznenađenje svih i Sara se složila s njim: „Potpisujem svaku Ivanovu rečenicu i stojim iza toga. Možemo se zezati do neke mjere, ali to je to.



Jesu li to Sara i Ivan zatomili svoje osjećaje ili samo ih nisu spremni pokazivati pred drugima, ostaje nam tek vidjeti, a možda će netko od njih i napustiti ove subote farmu.
Osim razgovora o Ivanu i Sari, Mia je priupitala farmere kakvi su njihovi međusobni odnosi i izgleda kako je konačno na farmi započeo idiličan farmerski život. Ipak, natuknuli su kako im je jedini problem taj što imaju previše posla. „Farma funkcionira savršeno. Jedini će biti problem to što problema nema.“ izjavila je Gazdarica i zaključila: „Voljela bih reći da je to mojoj zaslugom, ali mislim da je raspoloženje jednostavno takvo da su svi dobri, radišni, marljivi i spremni za komunikaciju.“



Farmere je posjetio Mentor Joža koji je Gazdaricu Aleksandru i Anu, Anamariju i Miriam koje je ona odabrala, odveo kod žene koja ih je naučila izrađivati svijeće. „Kada vidim svijeću kako gori, kao da vidim nečiju dušu!“ povjerila se Anamarija.„Jako mi se sviđa taj starinski način izrade svijeća i gospođa nam je super objasnila sve, tako da ćemo se veseliti što ćemo sutra raditi proizvode od parafina za Sajam.“ komentirala je Anna izlet.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju