Novi kulinarski show s vrhunskim kuharom i nezaboravnim doživljajem na svačijem tanjuru. Fantazija gastronomije 'Grill Boss' uz Marina Rendića od 09. srpnja na Novoj TV i Doma TV-u!

Kulinarski show, 30 min
8 epizoda

Grill Boss je kulinarski show koji istražuje uživanje u pripremi hrane u dvorištu, zabavi i roštiljanju. Ovaj doživljaj na otvorenom najčešći je vikendom , a domaćin mu je poznati chef Marin Rendić koji priprema jela za domjenke na koje stižu gosti.

Kako je roštilj najpopularniji kada se hrana priprema na otvorenome, on je i glavna tema emisije. Domaćin Rendić će gledatelje voditi kroz male trikove i dijeliti savjete za pripremu raznih jela na roštilju. Kroz emisiju se mogu naučiti pripreme od tipičnih jela s roštilja, hamburgera, odrezaka i piletine do onih mnogo zahtjevnijih, kao što su janjeći but i deserti pripravljeni na roštilju. Uz glavna jela pripremat će se prilozi i salate.

Grill Boss je smješten u predivnom vrtu u kojemu je uz nezaobilazni roštilj postavljen stol za poznate goste koji će stići na sam kraj svake emisije kako bi uživali u hrani pripremljenoj od vrhunskog stručnjaka. Biker party, Pool party, Dječji rođendan, Momačka večer, Nogometna večer – samo su neke od tema i domjenaka koji se mogu prirediti na otvorenome, uz Grill Bossa naravno…

O domaćinu

Marin Rendić je jedan od najistaknutijih predstavnika novog vala hrvatskih kuharskih majstora kojeg smo upoznali u showu 'Masterchef'. U manje od 15 godina profesionalnog rada već je uspio sakupiti bogato iskustvo i za svoj rad zaslužio brojna domaća i međunarodna priznanja. Kao šef kuhinje ostavio je blistav trag u većem broju vrhunskih restorana i hotela u zemlji i inozemstvu. Od 2008. godine vlasnik je restorana Pepenero u novigradskom hotelu Villa Cittar, čiji ugled najbolje dokazuje prijem u prestižnu europsku udrugu kuhara Jeunes Restaurateurs d'Europe. Time dolazi na korak do dobivanja Michelinove zvjezdice, vjerojatno najistaknutijeg priznanja u ugostiteljstvu. Rendićevi specijaliteti odlikuju se elegantnim stilom i naprednim tehnikama pripravljanja, sukladnim izrazitim trendovima suvremene europske kuhinje. Kritičari naglašavaju da pritom posebnu snagu crpi iz bogatstva morem i suncem opijenog Mediterana slažući u svojim jelima boje, okuse i mirise prepune sredozemne fantazije. I gastronomski i vizualno, jela Marina Rendića uistinu su umjetnička djela za sebe uzdižući poimanje hrane i njenog posluživanja na posve novu razinu, na kojoj se tanjur pred vama pretvara u slikarsko platno nadahnutog majstora. Ne opterećujući se klišejima, Rendić se ne suzdržava od eksperimenata, otvarajući nova gastronomska poglavlja na temeljima raznovrsnom hranom i svježim namirnicama bogatog istarskog podneblja.

'Kad kuham uvijek se osjećam dobro. Srce kuca ubrzano. I kada jelo dolazi do gosta nakon prvog zalogaja izlaze osjećaji' – objašnjava Grill Boss Marin Rendić
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju