Novi kulinarski show s vrhunskim kuharom i nezaboravnim doživljajem na svačijem tanjuru. Fantazija gastronomije 'Grill Boss' uz Marina Rendića od 09. srpnja na Novoj TV i Doma TV-u!

Grill Boss je kulinarski show koji istražuje uživanje u pripremi hrane u dvorištu, zabavi i roštiljanju. Ovaj doživljaj na otvorenom najčešći je vikendom , a domaćin mu je poznati chef Marin Rendić koji priprema jela za domjenke na koje stižu gosti.
Kako je roštilj najpopularniji kada se hrana priprema na otvorenome, on je i glavna tema emisije. Domaćin Rendić će gledatelje voditi kroz male trikove i dijeliti savjete za pripremu raznih jela na roštilju. Kroz emisiju se mogu naučiti pripreme od tipičnih jela s roštilja, hamburgera, odrezaka i piletine do onih mnogo zahtjevnijih, kao što su janjeći but i deserti pripravljeni na roštilju. Uz glavna jela pripremat će se prilozi i salate. Grill Boss je smješten u predivnom vrtu u kojemu je uz nezaobilazni roštilj postavljen stol za poznate goste koji će stići na sam kraj svake emisije kako bi uživali u hrani pripremljenoj od vrhunskog stručnjaka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju