Farmeri su proveli poprilično zanimljiv dan. Mentor Joža ovog puta odveo je farmere u streljački klub kako bi naučili osnove lovstva. Gazdarica Anamarija sa sobom je povela Ivana i Ivicu.

Farmeri su proveli poprilično zanimljiv dan. Mentor Joža ovog puta odveo je farmere u streljački klub kako bi naučili osnove lovstva. Gazdarica Anamarija sa sobom je povela Ivana i Ivicu. Lovci iz kluba organizirali su malo natjecanje između farmera, a pobjedu je odnio Ivica te kao glavnu nagradu dobio srnetinu dok su Ivan i Anamarija kao utješe nagrade dobili zeca i fazana. „U životu ja sam lovac, a ne lovina!“ bila je inspirirana Anamarija.


Dok su ovo troje farmera bili u streljačkom klubu, ostali farmeri na imanju obavljali su svoje zadatke za Sajam. Aleksandra, Anita i Ana otvorile su temu mladih i starih na farmi. „Samo su Miriam i Josip jadni stari. Ne kužim u čemu je štos! Meni nema nikakve podjele, svi smo isti i to je to!“ rekla je Anita farmericama, dok su joj Aleksandra i Anna pokušavale objasniti kako je štos u tome da se s Josipom i Miriam ne mogu zezati na isti način kao i s ostalim, mlađim farmerima.


I Josip i Miriam u par navrata kazali su kako ih smeta što ih farmeri stalno svrstavaju u redove starijih i nemoćnih.
„Čvrsto sam odlučio da što god da se dogodi, podnijet ću to stoički!“ rekao je Josip Miriam u razgovoru. Miriam, s druge strane, boji se duela i povjerila je Josipu kako ne želi uzeti nikoga od muških farmera, dok će je farmerice, ukoliko nekoga od njih izabere, izazvati na dvoboj snage. „Svemirac sve zna, Ivica uči svaki dan..“ izjavila je Miriam koja je također nadodala kako joj je drago što je ipak nekolicina farmera stala uz nju i Josipa nakon što im je Gazdarica Anamarija naredila da kao sluge ne smiju jesti s ostalim farmerima. „Sviđa mi se da je zajednica reagirala na pravdu i nepravdu. Svidjelo mi se ipak to neko zajedništvo.“ dodala je Miriam.


„Ona nije ta koja određuje tko što radi. Ona je malo plitkasta, pa drugi s njom manipuliraju.“
kazao je Ivica koji je očekivao da će upravo on biti sluga zbog svojih konflikata s Annom prošlog tjedna.


Na farmu se vratila Blaženka, koja je odmah najavila neke novitete na farmi. „Osjećaji su mi onako podvojeni dosta. Na prvi moment kad sam ušla, obradovala sam se što vidim neke uistinu drage farmere meni, a onda kad sam ušla u sobu i pogledala malo uokolo, mislim da će mi trebati koji dan. Osjećam se kao da su me bacili ovdje, ali mislim da se nije puno toga promijenilo.“ kazala je Blaženka i istaknula kako je primijetila da sve više i više među farmerima prevladava želja za novcem.


Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju