Za farmere je dan započeo u pripremi proizvoda za Sajam, koje su radili i noć prije te je sve zanimalo koliko će utržiti na Sajmu. I

Za farmere je dan započeo u pripremi proizvoda za Sajam, koje su radili i noć prije te je sve zanimalo koliko će utržiti na Sajmu. Iskoristili su aroniju koju su brali dan ranije te uspjeli napraviti pekmez i sok od tog ploda, a na obiteljskom sastanku potanko su utvrdili što će i u kojoj količini ponuditi na prodaju. Mentor Joža farmerima je dodijelio zeleni certifikat te je Sajam naposlijetku prošao uspješno, pogotovo uzme li se u obzir da im je to tek prvi put.

Po povratku s uspješnog trženja, Gazda Josip prema zaslugama je podijelio prve dukate. Nitko nije ostao bez dukata, ali su Ivan i Aldo dobili po dva. Glavno pitanje koje je nakon svega sinulo farmerima bilo je zašto nemaju alkohola...

Gazda je preraspodjelio zadatke pa je Blaženki i Sari pripala briga o vrtu, dok je Miriam povjerena briga o Sili, što je Marija izrazito teško podnijela. Vezala se za nju, posebice s obzirom na to da želi postati terapeut za životinje. Miriam vjeruje da bi se Marija također dobro brinula za psa, jedino joj je žao što je na sastanku izrečeno kako ima i važnijih stvari od brige za psa.

I u ovoj sezoni pokazuje se kako je jedna od najtežih stvari nahraniti četrnaestero ljudi, a pritom paziti da svatko dobije dnevni obrok te da ne nestane hrane za sutrašnji dan. Anna se već samim ulaskom u kuću nametnula kao šefica kuhinje, no čini se kako će joj najdraži zadatak prisjesti.
Ja više od danas ne kuham, ima nas tu dosta! Svi se bune da sam ja samo tu, da niti sam uzela motiku niti išta.“ potužila se Anna Gazdi Farme.

Glavnu raspravu pokrenut će Sara i njezin komentar upućen Anni da se primi motike. „Da si ti znala kako se kopaju krumpiri, ne bi išla u onim čizmama u kojima si krenula i znala bi da trebaš uzeti motiku.“ poručila je Sara Anni, na što joj je ona oštro odgovorila neka se pribere jer ona ima 35 godina i malo više iskustva u vrtu.

 

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku - samo na OYO!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju