Vidjet ćemo tko će postati ovotjedni sluga i sluškinja.

51. ep.

Titula Gazdarice pripala je Anamariji i to po drugi put. Premda je tjedan u kojem se prvi put okušala kao Gazdarica prošao poprilično dobro s obzirom na ishod na Sajmu, čini se kako si je Anamarija čvrsto zacrtala kako će ovoga puta biti oštrija te kako će naplatiti neke dugove koje nije uspjela tijekom svog prvog gazdovanja. „Drugi put svoje vladavine iskoristit ću za to da igramo po pravilima. Želim to strogo odraditi. Sluga i sluškinja neće jesti s nama za stolom. Jest će tamo gdje smo Hrvoje i ja jeli jedini kada smo bili sluge. Ne ponižavam vas, previše smo se opustili.“ odlučila je Anamarija i dodala: „Ustrajat ću još gorim odlukama, pa neka budem zla! Mislim da većina farmera glumi, a sada će se ovaj tjedan pokazati tko je kakav.“


Ovotjedna Gazdarica rezolutno je krenula u svoj tjedan, a kakve je još bolne rezove pripremila za farmere, ostaje nam vidjeti. Zanimljiv će svakako biti i odabir sluga, a koga će Anamarija postaviti i kojom taktikom će se voditi, doznat ćemo u večerašnjoj epizodi.


No, osim odabira slugi, na Anamarijinim plećima je još jedan zadatak. Budući da su četvero farmera – Sara, Nedjeljko, Marija i Blaženka dobili po dva glasa farmera za svoj povratak u show, Gazdarica će morati odabrati koga od njih želi ponovno vidjeti na farmi.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju