Iako je od žirija dobio najmanje bodova, Dušana Bućana bodovi za hrabrost njegovih kolega vinuli su na visoko drugo mjesto.

Najiščekivaniji show godine vratio se na male ekrane i to u svom punom sjaju, a prva epizoda druge sezone potvrdila je da će ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ nesumnjivo i ove godine biti najbolja zabava ispred malih ekrana. Uživajte u fotogaleriji na Najbolji trenuci prve epizode showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ – o ovome će se još dugo pričati!


Iako je od žirija dobio najmanje bodova, Dušana Bućana bodovi za hrabrost njegovih kolega vinuli su na visoko drugo mjesto. Nakon što je senzualno otplesao i otpjevao pjesmu ‘Hung up’ kao Madonna ostavivši žiri bez teksta, Đuro je komentirao: „Prije sam mislio da je nešto najdegutantnije kad se muškarac obuće u ženu, ali danas sam se definitivno uvjerio u to! U svakom slučaju energija – deset!
Dušan je dokazao da može biti jednako senzualan i ženstven kao kraljica popa Madonna, a ovo je tek početak – pred TLZP kandidatima još je puno uzbudljivih i atraktivnih transformacija.

Video pogledajte na - Dušan Bućan u ulozi slavne zavodnice – nastup koji je nasmijao do suza!


Pratite tvoje lice zvuči poznato i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju