NEDJELJA 20.10

Druga sezona popularnog showa Nove TV započela je 13. rujna, a osim natjecatelja uzbuđeni su i članovi žirija Tomo in der Mühlen i Sandra Bagarić kojima se ove godine u ocjenjivanju natjecatelja popularnog showa čiju je prvu sezonu u prosjeku pratilo više od milijun gledatelja pridružuje se vrhunski glumac, komičar, redatelj i dramski pisac Branko Đurić Đuro.

Branko trenutno sa svojim autorskim hitom - predstavom 'Đurologija' puni dvorane širom svijeta i regije, a do sada ju je vidjelo preko 50.000 ljudi. O tome što će mu biti najvažnije u ocjenjivanju natjecatelja showa Tvoje lice zvuči poznato, kaže: ''Kao glumac, gledat ću tko će se nabolje glumački približiti nekoj osobi koju emitira i tko će napravi najveći show.''Nove transformacije s nestrpljenjem očekuje i Tomo in der Mühlen koji kaže: ''Moram priznati da se jako veselim sljedećoj sezoni TLZP. Kandidati ove godine su odlični, kao izvođači, ali i kao ljudi te me veseli vrijeme provedeno s njima u vrlo intenzivnom radu i druženju. Također smo pojačali i naš glazbeno produkcijski tim da maksimalno pomognemo kandidatima kao i finalnoj produkciji showa. Svi jedva čekamo da zabavimo našu vjernu publiku koja nas je tako dobro podržala prošle sezone.''

I ove godine osim glavne postave žirija bit će i gostujući članovi žirija, ali i još poneko iznenađenje koje će dodatno zapapriti samo natjecanje.

Sandra, Tomo i Đuro će od ove jeseni u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ocjenjivati i komentirati transformacije Luke Bulića, Saše Lozara, Maje Posavec, Ivane Marić, Maje Šuput, Renate Sabljak, Dušana Bućana i Ivana Šarića.

Tko će iz ovogodišnje jake postave natjecatelja TLZP-a 2 najbolje utjeloviti glazbene legende, najvjerodostojnije skinuti sve njihove pokrete i izraze lica, tko će se najviše vokalno približiti originalu ili biti možda i bolji od njega samog, tek ćemo vidjeti u novoj sezoni urnebesno zabavnog i hit showa Nove TV čiju prvu epizodu imamo priliku pogledati već ove nedjelje.

Pratite Tvoje lice zvuči poznato i na društvenim mrežama - Tvoje lice zvuči poznato


Više na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju