Sara: „Mislim da u ovom mom vođenju farme neću biti nimalo popustljiva. Nisu ni oni meni!“

Sada već bivša farmerica, Kristina, za Gazdu Farme ovoga tjedna odredila je Saru, što je Sara vrlo emotivno prihvatila. „Bez obzira na naše prijateljstvo toliko dubinsko koliko se ovdje stvorilo, smatram da me postavila za Gazdu samim time što mi daje povjerenje i hvala joj na tom povjerenju i nadam se da je neću razočarati.“ izjavila je Sara te dodala: „Mislim da u ovom mom vođenju farme neću biti nimalo popustljiva. Nisu ni oni meni!“„Odabir nove gazdarice se očekivao zato što njih dvije se stalno družile, dijelile su sretne i teške trenutke.“ komentirao je Josip, dok je Anamarija kazala kako joj je drago što je Sara Gazdarica jer će biti hrane kada se vrate sa Sajma budući da Sara voli puno jesti. Kako pravila Farme nalažu, farmer koji napusti show, svoje dukate ostavlja nekome od farmera. Tako je Kristina svojih šest dukata ostavila Sari, Ivanu, Blaženki, Aldu, Romanu i Josipu, svakome po jedan.

IVICA: "DOK GOD NE ISTJERAM SMEĆE VAN; RADIT ĆU CIRKUS"

Nova Gazdarica je, između ostalog, rekla kako ne želi nove svađe u kući, ali već prvog dana vladavine smirivala je tenzije među farmerima. Za vrijeme sastanka, Ivica se okomio na Anamariju govoreći kako je prošli tjedan htjela postaviti samu sebe za farmericu tjedna, ali budući da to nije mogla, postavila je Miriam samo kako ne bi postavila Kristinu, Saru ili Blaženku. Ivičine optužbe Anamarija je demantirala, na što je on izgubio kontrolu i zaprijetio joj: „Odsad će ti tjedan biti nikad gori!“Međutim, svađa između njih dvoje nastavila se i nešto kasnije. Iako mu je Anamarija konstantno ponavljala da je se kloni, jer se boji da ju ne udari, Ivica nije prestajao s provokacijama. U prepirku se uplela i Anna koja je pokušavala prekinuti Ivičino podbadanje Anamarije. „Dok god smeće na istjeram van, radit ću cirkus!“ rekao je Ivica, na što mu je Anna poručila: „Jedino smeće si ovdje ti!“ Svađa bi se vjerojatno nastavila u nedogled, da se Gazdarica Sara nije uplela i prekinula je.
„Najteže mi je podnijeti ovdje na farmi ljude s kojima ne mogu normalno komunicirati, s kojima sam u nekim razmiricama. Moram biti skupa s njima, a praktički ih ne mogu ni pogledati koliko mi smetaju.“ izjavila je Anna aludirajući na Blaženku i na Ivicu za kojega tvrdi da nepošteno igra te da zagovara igrače na podle smicalice i ističe kako su svi oni koji su pali pod njegov utjecaj otišli s farme. Isto mišljenje s njom dijeli i Anamarija: „Zamjeram mu to što je lažljivac i što igra prljavu igru, a sebi zamjeram to što sam bila naivna i što sam mu vjerovala!“Zanimljivo je kako je prošlog tjedna Ivica stajao iza Anamarije i govorio kako će ju podupirati i gurati naprijed, da bi sada kompletno promijenio priču. „Ja ne ogovaram nikoga, ovo je igra. Ja sam u svojoj glavi smislio neki plan kad ću koga izbaciti, koji tjedan i tko mi tu treba.“ rekao je Ivica

Anamarija i Anna sve više počinju uviđati kako na farmi mogu vjerovati jedino jedna drugoj. „To mi toliko diže ego i daje volju da ostanem, jer znam da smo jake i da im smetamo!“ rekla je Anamarija Anni dok su u kući tračale ostale farmere te joj dodala: „Jedina osoba kojoj ću se ja povjeravati i s kojom ću ići u planove si ti! Moramo se držati zajedno jer smo mi jake karike, a oni slabe, samo što oni viču.“Farmere je posjetio i Mentor Joža koji je s Gazdaricom Sarom pošao u obilazak imanja. Prvo je njoj i nekolicini farmera objasnio koji je najbolji način za praviti sir, a zatim je krenuo s dodjeljivanjem zadatka. Tako će farmeri ovoga tjedna morati uz dovršiti pušionicu do kraja, održavati plastenik te napraviti tor za ovce i magarce.

"Ja ću sa svojim farmerima ovaj tjedan imati parolu: „Pa nek živi, živi rad!“ kazala je Sara pred kojom je važan zadatak – odabrati sluge.


Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama -Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku - samo na OYO!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju