Sandra: „Iz emisije u emisiju rasteš. Ne znam do kud možeš ići dalje!“

Saša Lozar još jedanput je potvrdio da mu savršeno stoji naziv 'maher imitacija'. Oduševio je žiri i publiku preobrazbom u pjevačicu britanskog glazbenog sastava Eurythmics, Annie Lennox, a nastupio je s hit pjesmom Sweet Dreams. „Hvala svima na svemu!“ poručio je Saša i odlučio da će Nova TV u njegovo ime 10 tisuća kuna donirati udruzi udomitelja i obiteljskih domova 'Nada' iz Ivanca.

 


Članica žirija Matija Vuica bila je oduševljena njegovim nastupom te je kazala kako je poželjela da upravo Saša održi koncert s pjesmama Eurythmicsa. „Stvarno je bio spektakularan nastup i stvarno je nevjerojatno kako si iz tog velikog dijela uspio tu usku njenu žensku boju glasa da napraviš. Opet me je oduševila tvoja sposobnost da držiš lik do kraja. Malo sam se prepao kad si mahao ovim štapićem prema meni, mislio sam da ćeš me u žabu pretvoriti.“ rekao je Đuro, a Sandra mu je poručila: „Glasovno si sto posto bio ona! Iz emisije u emisiju rasteš. Ne znam do kud možeš ići dalje!“

Renata Sabljak zauzela je drugo mjesto otpjevavši pjesmu 'Can't hurry love' grupe The Supremes. Matija joj je poručila da je „toliko simple, a toliko grande istovremeno“, a Sandra je komentirala: „Ja sam tako sretna jer je na sceni jedna velika diva i ti si zaista diva naše scene. Prekrasna si! Hvala ti od srca za ovaj nastup!“


Genijalna transformacija Maje Posavec u Eminema i još bolji nastup s pjesmom Real Slim Shady ostavio je žiri bez daha. Matija je rekla kako ona ne bi na hrvatskom jeziku mogla izustiti toliko riječi s tako dobrom dikcijom, a Tomo se pridružio pohvalama Sandre i Đure i poručio Maji: „Svaka čast Majo, ti si to obavila, a nije tvoj teren!“


Ivanu Marić gledali smo kao energičnu Pink s pjesmom Get The Party Started. Sandru su očarala dva skleka koja je Ivana napravila tijekom nastupa a Đuro joj je čestitao na energiji i poželio da joj gljiva sljedeći put pokloni neke brkove, dlake i celulit.


„Ovo je bilo strašno, ti si žena iz mojih noćnih mora. Ta njena požuda me obara s nogu!“ bio je Đurin komentar Dušanu Bućanu koji je nasmijao gledatelje transformacijom u seks ikonu osamdesetih, Samanthu Fox otpjevavši pjesmu 'Touch me'. Sandra mu je udijelila savjet da poradi na hodu u štiklama i rekla kako je iz emisije u emisiju sve smješniji.


Džoa Maračića Makija s popularnom pjesmom 'Dal' se sjetiš nekad mene' utjelovila je Maja Šuput, a Matija Vuica ostala je zapanjena Majinom posvećenošću liku. „Fascinantno mi je kako si promijenila boju glasa i kako si se uspjela skulirati, jer tebe je nemoguće uopće smiriti.“ rekla je Matija.


Poznatog Zadranina, Tomislava Ivčića, utjelovio je njegov sumještanin Ivan Šarić koji je s pjesmom 'Večeras je naša fešta', odnio pohvale žirija. Sandra je ustvrdila da je ovo bio njegov najbolji nastup do sada, a Đuro se našalio s njim: „Tebi je jednostavno, ovo ne važi! Ti si Dalmatinac iz Zadra i ti si samo brkove stavio i to je to!“


Na posljednjem mjestu završio je Luka Bulić, čiji je nastup s pjesmom članice žirija Matije Vuice, 'Linđo' izazvao salve smijeha. „Vrijeme je da se ova pjesma ponovno napravi, tako da bi vas dvoje trebali razgovarati o ovome!“ predložio je Tomo Luki i Matiji.

Sljedeća emisija donijet će još uzbudljivije transformacije. Tako ćemo Luku Bulića gledati kao Kemala Montena, Ivana Šarić kao Baayja Whitea, Maju Šuput kao Johna Travoltu, a Maju Posavec kao Gloriu Estefan. Dušan Bućan nastupit će kao grupa I Bee, a Renatu Sabljak gledat ćemo kao članicu Novih fosila. Zanimljiva će biti i transformacija Ivane Marić u Jacquesa Houdeka.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju