U uzbudljivoj 16. epizodi saznat ćemo tko će biti posljednja dva polufinalista u najpoznatijoj hrvatskoj kuhinji. Filip, Ranko i Nives naći će se pred dvije stepenice koje će ih odvesti još bliže primamljivoj tituli prvog Celebrity MasterChefa.

15. ep. - 8. kolovoza

U 15. epizodi će se posljednja skupina četvrtfinalista boriti za svoj prolazak u polufinale. Titula prvog Celebrity MasterChefa bit će sve bliže i bliže, a pehar sve primamljiviji. Pred poznatim licima iz javnog života Filipom, Rankom i Nives u ovoj će se emisiji naći tajnovita Kutija iznenađenja koja će ispod sebe skrivati raznolike namirnice. Njihov cilj će biti s tim namirnicama napraviti što ljepša i maštovitija jela koja moraju biti nadasve ukusna. Osim namirnica koje su dobili u Kutiji, žiri će ih iznenaditi i s još jednom dodatnom namirnicom. Kakve će se namirnice nalaziti ispod Kutije, kome će one olakšati, a kome otežati u pripremi jela i tko će izboriti pobjedu o ovom izazovu te se tako približiti polufinalu, ne propustite saznati u novoj emisiji.


16. ep. - 9. kolovoza

U uzbudljivoj 16. epizodi saznat ćemo tko će biti posljednja dva polufinalista u najpoznatijoj hrvatskoj kuhinji. Filip, Ranko i Nives naći će se pred dvije stepenice koje će ih odvesti još bliže primamljivoj tituli prvog Celebrity MasterChefa. Prvi izazov s kojim će se suočiti bit će Test osjetila u kojem će, za razliku od prijašnjih Testova osjetila gdje su svojim osjetilima prepoznavali ´sirove´ namirnice, kušati ´gotovo´, već pripremljeno jelo. Pobjednik s najistančanijim okusnim pupoljcima će u sljedećem izazovu, Testu kreativnosti, osvojiti višestruke prednosti. Jedna od nagrada bit će i odabir glavne namirnice s kojom će svi kandidati kuhati za svoj ostanak u kuhinji. Za jednog od kandidata jelo koje pripremi u ovom izazovu bit će posljednje jelo u MasterChef kuhinji. Tko će briljirati u Testu osjetila, a tko će se oprostiti od šanse za borbu za prestižnu titulu prvog Celebrity MasterChefa te tko su posljednja dva polufinalista u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 8. - 9. kolovoza

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju