U šestoj epizodi Anđa Marić, Luka Nižetić, Sanja Vejnović i Nada Rocco morat će dobro naoštriti svoja osjetila jer će pred njima biti zahtjevan zadatak.

5. ep. - 4. srpnja

Peta epizoda gledateljima će predstaviti još četiri poznata lica koja su se prihvatila kuhače u najpoznatijoj reality kuhinji. Anđa Marić, Luka Nižetić, Sanja Vejnović i Nada Rocco suočit će se s prvim izazovom: trebaju napraviti jelo s potpisom koje će najbolje prikazati njihove kulinarske vještine i kreativnost. Glumica Nada Rocco je zahvaljujući sirovoj hrani izliječila osteoporozu i o tome napisala knjigu te će biti zanimljivo vidjeti njezino autorsko jelo i način na koji mu je pristupila. Kako će se novih četvero poznatih kandidata snaći u nepoznatom okruženju i čije će jelo s potpisom zadovoljiti zahtjevne članove žirija, gledatelji će saznati u ovoj epizodi.

6. ep - 5. srpnja

U šestoj epizodi Anđa Marić, Luka Nižetić, Sanja Vejnović i Nada Rocco morat će dobro naoštriti svoja osjetila jer će pred njima biti zahtjevan zadatak. Naime, u Testu osjetila kandidati iz javnog života morat će pogoditi što više rezova mesa od ponuđenih osam koje će žiri staviti pred njih. Jedan od kandidata koji je najbolje pripremio svoje jelo s potpisom u ovom će teškom izazovu imati veliku prednost: na sve odgovore koje napiše pribrojit će mu se još dodatna dva boda. Pobjednik ili pobjednica koji napiše najviše točnih odgovora birat će jelo koje će svi celebrity kandidati replicirati za ostanak u showu. Kako će se s prepoznavanjem mesa snaći Nada koja ga ne jede i za koga će ovo biti posljednje kuhanje u najpoznatijoj hrvatskoj kuhinji, doznat ćemo u uzbudljivoj šestoj epizodi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju