Uzbudljiva 21. epizoda donosi prvi ovosezonski Gastroduel i odabir timova, a mjesto kulinarskog okršaja neće biti MasterChef kuhinja, već profesionalna kuhinja jednog od najboljih hrvatskih restorana.

21. ep. - 29. kolovoza

Uzbudljiva 21. epizoda donosi prvi ovosezonski Gastroduel i odabir timova, a mjesto kulinarskog okršaja neće biti MasterChef kuhinja, već profesionalna kuhinja jednog od najboljih hrvatskih restorana. Nova emisija donijet će nam odgovor na pitanje po kojem će principu kandidati birati članove svog tima te u kojoj će kuhinji pripremati svoja jela, koja će i svojim konceptom trebati odgovarati restoranu u kojem se poslužuju. Hoće li biti bolji plavi ili crveni tim, kako će se celebrity kandidati snaći u potpuno nepoznatom okruženju te tko će naposljetku otići kući tako blizu finalu, saznat ćemo u ovoj epizodi.


22. ep. - 30. kolovoza

U uzbudljivoj predzadnjoj epizodi gledat ćemo kulinarske okršaje posljednja tri celebrity kuhara. Do primamljivog finala, laskave titule i prekrasne humanitarne nagrade bit će samo još jedna stepenica, ali mjesta u finalnoj borbi bit će samo za dva lica iz javnog života. U novoj emisiji poznata lica suočit će se s izazovom koji neće biti niti malo lagan: Stres testom u kojem će replicirati jelo jednog od najboljih Chefova Hrvatske – Dine Galvagna. Jaje na oko i krvavica samo će se na prvi pogled činiti kao jednostavna jela, a kako izgleda livada na tanjuru i tko će biti finalisti prve sezone Celebirty MasterChefa, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju