Trinaesta emisija donosi nove kulinarske dogodovštine treće skupine četvrtfinalistica u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji. Kuhača će se primiti tri vrhunske kuharice iz javnog života: Irina Čulinović, Nada Rocco i Sanja Vejnović.

13.ep.

Trinaesta emisija donosi nove kulinarske dogodovštine treće skupine četvrtfinalistica u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji. Kuhača će se primiti tri vrhunske kuharice iz javnog života: Irina Čulinović, Nada Rocco i Sanja Vejnović. Ovaj petak pred njima je izazov Kutija iznenađenja. Simpatična radijska voditeljica Irina priznaje da voli iznenađenja, a Nada primjećuje da izazovi postaju sve teži: Sanja će biti iskrena pa kazati da se za nove izazove pripremala listajući kuharice, kuhajući te pripremajući različita jela.

Radovan će damama poželjeti dobrodošlicu u četvrtfinale Celebrity MasterChefa. Prisjetit će se Nadine torte od avokada i limete kojom je pobrala ovacije, dok je Irinin losos s mahunama ostao u Andrejevom sjećanju. Sanja oduševila je već svojim jelima - rolicama od pršuta i šparoga te je s Lukom bila pobjednica Stres testa, iako je malo prepekla bademe. ´Osjećam se kao u školi! I to osnovnoj, pred učiteljima i autoritetima. Probat ću biti opuštenija!´, otkriva ususret novim izazovima Sanja. Sanja i Nada već su kuhale jedna protiv druge pa znaju da će jedna drugoj biti opasne protivnice, a kako će se u žensku ekipu uklopiti Irina i koja će od ovih vrhunskih amaterskih kuharica briljirati u novom kuharskom izazovu, saznat ćemo ovog petka na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju