Jedanaesta epizoda donosi nam sljedeću celebrity trojku koja će se boriti kako bi došla što bliže Superfinalu i tituli prvog celebrity MasteChefa.

11. ep. - 25. srpnja

Jedanaesta epizoda donosi nam sljedeću celebrity trojku koja će se boriti kako bi došla što bliže Superfinalu i tituli prvog celebrity MasteChefa. Put do laskave titule bit će trnovit, a poznati kuhari morat će se dobro oznojiti i zasukati rukave kako bi prošli novu stepenicu na njihovom MasterChef putu. U novoj emisiji kandidati iz javnog života će se pobliže upoznati s Kutijom iznenađenja, ali tu iznenađenjima neće biti kraj! Kako bi dodatno ´zahuktao´ igru, žiri će kandidatima pokloniti još jednu, ne baš tako uobičajenu dodatnu namirnicu. Čije će jelo zadovoljiti iskusna nepca zahtjevnog žirija, tko će briljirati i zaraditi prednost u sljedećem izazovu, a tko zabrljati i približiti se vratima i svom odlasku iz najpoznatije reality kuhinje te još puno zanimljivosti ne propustite saznati u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.


12. ep. - 26. srpnja

Dvanaesta emisija gledateljima će donijeti puno iznenađenja u najpoznatijoj reality kuhinji, a naši celebrity kandidati će se suočiti s dva izazova: Testom osjetila i Testom kreativnosti. Ovaj Test osjetila bit će ponešto drugačiji od dosadašnjih budući da će kandidati pogađati sastojke pripremljenog jela, a ne ´sirove´ namirnice. Pobjednik ovog izazova osvojit će prednost u Testu kreativnosti, a jedna od nagrada za njegov trud bit će i odabir glavne namirnice s kojom će svi kandidati kuhati za svoj ostanak u kuhinji. Budući da se radi o eliminacijskom izazovu, za jednog od kandidata će ovo jelo biti posljednje pripremljeno u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji. Tko ima najosjetljivije osjetne pupoljke, tko će ´posrnuti´ i ispasti tik do polufinala te se oprostiti od svoje MasterChef pregače, saznat ćemo u novoj emisiji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju