U devetoj epizodi igra će se početi zaoštravati, a finale će postajati sve bliže i bliže. Kandidati se sad nalaze u četvrtfinalnom tjednu i podijeljeni su u posve različite skupine od prethodnih, a svaka skupina broji po tri člana.

9. ep. - 18. srpnja

U devetoj epizodi igra će se početi zaoštravati, a finale će postajati sve bliže i bliže. Kandidati se sad nalaze u četvrtfinalnom tjednu i podijeljeni su u posve različite skupine od prethodnih, a svaka skupina broji po tri člana. Kandidate će na radnim će jedinicama dočekati poprilično drugačiji izazov od onih na koji su dosad navikli: Kutija iznenađenja. U Kutiji će se nalaziti nekakve namirnice neobičnih imena, a žiri će dodatno ´zapapriti´ svim kandidatima s još jednom dodatnom namirnicom. Iskoristiti namirnice iz Kutije neće biti nimalo lako, a već će se u sljedećem izazovu jedan od kandidata oprostiti od svoje MasterChef pregače. Što će zanimljivo skuhati kandidati kad im se daju jednake namirnice, hoće li žiri oduševiti njihova maštovitost ili pak tradicionalna jela te tko će izboriti prednost u sljedećem izazovu, saznat ćemo u ovoj uzbudljivoj epizodi.


10. ep. - 19. srpnja

Nova epizoda gledateljima će donijeti puno uzbuđenja u najpoznatijoj reality kuhinji, a Ivana, Igor i Alka će se součiti s nova dva izazova. Prvi izazov koji će neki malo više, a neki malo manje uspješno savladati bit će Test osjetila, ali će za razliku od predhodnih Testova osjetila ovaj će biti nešto teži. Umjesto da kušaju, pipaju i gledaju sirove namirnice naši će celebrity kandidati morati pogoditi sve sastojke – gulaša. U četvrtfinalnom tjednu će pred licima iz javnog života biti još jedan novi izazov - Test kreativnosti, a pobjednik s najosjetljivijim okusnim pupoljcima imat će privilegiju između tri namirnice odabrati jednu s kojom će svi kandidati kuhati. U desetoj epizodi za jednog će kandidata MasterChef avantura završiti jer u polufinalu ima mjesta samo za osmero najboljih celebrity kuhara, a koga će žiri nakon ovih izazova poslati kući, ne propustite saznati u novoj emisiji.

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju