Uzbudljiva osamnaesta epizoda donosi nam drugi izazov u polufinalu Celebrity MasterChefa. Poznata lica iz javnog života u novoj će se emisiji naći pred izazovom ´Završi to jelo!´ s kakvim se ove sezone još nisu susreli u showu.

17. ep. - 15. kolovoza

Sedamnaestom epizodom započet će polufinalni tjedan u MasterChefu. Natjecatelji će se u novoj emisiji naći pred novom Kutijom iznenađenja, ali kako to uvijek biva u najpoznatijoj reality kuhinji, ova će Kutija biti ponešto različita od ostalih. Naime, radit će se o slatkoj Kutiji iznenađenja, a žiri će kandidatima prirediti još jedno iznenađenje. Dovest će im jednu od najboljih slastičarki s ovih prostora – neponovljivu Petru Jelenić. Kao prava gošća, Petra u najzahtjevniju hrvatsku kuhinju neće doći praznih ruku već će svatko od kandidata od nje dobiti po jednu dodatnu namirnicu. Kakve poklone nosi najslađa slastičarka, kome pripravljanje deserta neće ići od ruke, a tko će se pokazati kao pravi majstor slastica, saznat ćemo u novoj emisiji.

18. ep. - 16. kolovoza

Uzbudljiva osamnaesta epizoda donosi nam drugi izazov u polufinalu Celebrity MasterChefa. Poznata lica iz javnog života u novoj će se emisiji naći pred izazovom ´Završi to jelo!´ s kakvim se ove sezone još nisu susreli u showu. Rimski njoki i bifteci bit će osnove jela naših celebrity kandidata koji će ih trebati dovršiti na što maštovitiji i ukusniji način. Budući da se bližimo kraju showa, letvica kriterija će biti još viša, a pogreške će se teško opraštati. Napraviti tanjure koji izgledaju poput fotografije iz kuharica neće biti nimalo lako, a kome će to poći za rukom, a tko će se oprostiti od najpoznatije reality kuhinje tako blizu finalu, ne propustite saznati u novom izdanju showa.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 15. - 16. kolovoza

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju