Uzbudljiva osma epizoda naše će celebrity kandidate suočiti s Testom osjetila u kojem će svojim vidom i opipom pogađati različite vrsta riba.

7. ep. - 11. srpnja

Uzbudljiva sedma epizoda upoznat će nas sa zadnjom skupinom celebrity kandidata koju sačinjavaju pjevačice Antonija Šola i Ivana Husar Mlinac, glumac Ranko Zidarić i radijska voditeljica i urednica portala Irina Čulinović. Celebrity četvorki ovo će biti prvi susret sa zahtjevnim žirijem kojem će se predstaviti svojim autorskim jelima. Za pripremu jela imat će sat vremena i 15 minuta te neograničen broj namirnica iz dućana. Utrka s vremenom, nepoznato okruženje, kamere i nova kulinarska pomagala, bit će samo neke od otežavajućih situacija u MasterChef kuhinji, a budući da već u sljedećoj epizodi netko napušta show, kandidati će se morati dobro namučiti kako bi osvojili simpatije žirija. Kome će to poći za rukom, tko će pretjerati sa začinima, a tko oduševiti, ne propustite doznati u ovoj epizodi.


8.ep. - 12. srpnja

Uzbudljiva osma epizoda naše će celebrity kandidate suočiti s Testom osjetila u kojem će svojim vidom i opipom pogađati različite vrsta riba. Kandidat ili kandidatkinja koji je napravio najbolje autorsko jelo u prethodnom izazovu imat će dva boda prednosti, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li upravo dva dodatna poena prevagnuti za pobjedu. Nakon osam većih i manjih riba šarolikih imena i boja, Irina, Ranko, Antonija i Ivana će se naći pred eliminacijskim Stres testom. Upravo će najbolje poznavanje riba nekome od njih izboriti privilegiju odabira jela koje će svi replicirati kako bi što duže ostali u najpoznatijoj reality kuhinji. Koji celebrity poznaje ribu poput vrhunskog ribiča, kako će kandidati tempirati svoje vrijeme u MasterChef kuhinji, je li bolje jelo završiti prerano ili prekasno i tko će posrnuti na zadnjem izazovu prije četvrtfinala ne propustite saznati u novoj epizodi.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju