Ova emisija donosi nam treću skupinu četvrtfinalista u MasterChef kuhinji. Poznata lica iz javnog života u ovoj epizodi susrest će se s Kutijom iznenađenja.

13. ep. - 1. kolovoza

Ova emisija donosi nam treću skupinu četvrtfinalista u MasterChef kuhinji. Poznata lica iz javnog života u ovoj epizodi susrest će se s Kutijom iznenađenja. Budući da se celebrity kandidati u svom kulinarskom putu trebaju naviknuti na nepoznate situacije, žiri će im pripremiti još jedno dodatno iznenađenje. Osim namirnica koje su dobili u Kutiji, kandidati će dobiti još jednu dodatnu namirnicu. Koje će se namirnice naći ispod Kutije, kako će se celebrity kuhari s njima snaći, tko će briljirati i zaraditi prednost u sljedećem izazovu, a tko zabrljati, ne propustite u trinaestoj emisiji.

 

14. ep. - 2. kolovoza

Uzbudljiva 14. epizoda donijet će nam dva velika izazova s kojima će se suočiti celebirty kandidatkinje Nada, Irina i Sanja. Prvi izazov koji će biti pred njima bit će Test osjetila. Ipak, ovaj će Test osjetila biti ponešto teži od onog s kojim su se natjecateljice dosad imale prilike susresti. Umjesto da svojim osjetima pogađaju ´sirove´ namirnice, Irina, Nada i Sanja pogađat će sve sastojke već pripremljenog i jako ukusnog jela. Pobjednica ovog izazova uživat će u višestrukim prednostima za koje će se trebati debelo pomučiti. Jedna od prednosti pobjednici bit će odabir glavne namirnice, više vremena u dućanu, kao i dvije dodatne namirnice koje će moći uzeti za svoje jelo. Motivacija da naprave što bolje jelo u Testu kreativnosti će kod poznatih žena iz javnog života biti na visokoj razini, budući da će se boriti za svoj ostanak u najpoznatijoj reality kuhinji. Čiji će okusni pupoljci briljirati u ovoj emisiji, hoće li pobjednica Testa osjetila birati za sebe ili za ekipu te tko će se oprostiti od svoje MasterChef pregače, ne propustite saznati u novoj epizodi.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju