Uzbudljiva četvrta epizoda će pred Filipa Šovagovića, Emiliju Kokić, Maria Valentića i Igora Mešina postaviti težak zadatak. U Testu osjetila poznata će lica morati prepoznati što više vrsta tjestenina koje im je žiri zadao.

3.ep - 27. lipnja

U trećoj epizodi gledatelji će se upoznati s novih četvero celebrity kandidata: glumcem i voditeljem Igorom Mešinom, osobnim trenerom i promotorom zdravog života Mariom Valentićem, pjevačicom Emilijom Kokić te multimedijalnim umjetnikom Filipom Šovagovićem. Pred njima će biti težak izazov: moraju napraviti jelo s potpisom koje će najbolje pokazati njihove kulinarske vještine, a bit će jako zanimljivo kako će se prošlogodišnji voditelj MasterChefa Igor Mešin snaći ovaj puta u posve drugačijoj ulozi. Morat će biti jako oprezni i domišljati budući da nisu na ´domaćem´ terenu, a stres i ograničeno vrijeme u MasterChef kuhinji u tome im sigurno neće pomoći. Neće biti nimalo lagano zadovoljiti zahtjevna nepca žirija, a poznata lica imat će samo jednu priliku kako bi ostavili prvi dojam. Koja su jela osmislili kandidati iz javnog života kako bi prikazali sebe na tanjuru, hoće li biti dovoljno kreativni i pobijediti u utrci s vremenom te tko će najuspješnije savladati prvu prepreku u najpoznatijoj reality kuhinji, gledatelji će saznati u ovoj epizodi.


4.ep - 28. lipnja

Uzbudljiva četvrta epizoda će pred Filipa Šovagovića, Emiliju Kokić, Maria Valentića i Igora Mešina postaviti težak zadatak. U Testu osjetila poznata će lica morati prepoznati što više vrsta tjestenina koje im je žiri zadao. Kandidat ili kandidatkinja koji je u prethodnoj epizodi napravio najbolje jelo s potpisom u ovom će izazovu imati prednost pred ostatkom ekipe. Ulozi će biti veliki, jer će nagrada pobjedniku Testa osjetila biti od velikog značaja: između dva jela odabrat će ono jelo koje će svi celebrity kandidati replicirati za svoj ostanak u najpoznatijoj hrvatskoj kuhinji. Tko će se najbolje snaći s pripremom dosad najvažnijeg jela u MasterChef kuhinji, a tko će se na ovom izazovu poskliznuti i oprostiti od žirija i natjecatelja, gledatelji će saznati u ovoj epizodi.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju