„Osjećam se umorno, ali jako zadovoljno. Bilo je teško, i zato sam još više zadovoljna što sam tako teškog protivnika poslala doma“, izjavila je Miriam.

Iako su mnogi prognozirali kako će nakon dvoboja Miriam biti ta koja će napustiti farmu, ipak je Anita iz duela izašla poražena. Borba je bila zanimljiva, a Anita je odabrala dvoboj na snagu, kategorija kola. Cilj ovog dvoboja je svojom snagom, u roku od tri minute odgurati drveni nosač unaprijed. Guranjem drvenog nosača gura se i protivnik.


Bubica (Miriam) je priredila pravi show u areni. Farmerima je poručila da izgledaju kao da sjede u kinu, a potom entuzijastično krenula skakutati po Areni, dok su ostali farmeri bili u šoku. Bubica je dala sve od sebe i u dvoboju porazila Anitu i to tako da će ju teško itko od farmera ikada izazvati na dvoboj snage. Osupnuti njenom pobjedničkom energijom farmeri su je nakon pobjede na ramenima iznijeli iz Arene.


„Osjećam se umorno, ali jako zadovoljno. Bilo je teško, i zato sam još više zadovoljna što sam tako teškog protivnika poslala doma“ - kazala je Miram koja je ponosno izašla iz dvoboja kao pobjednica te dodala: „Nisam znala da ću pobijediti nego sam si rekla, ako pobijedim, ne želim da to bude slučajna pobjeda nego da vide da sam se na to pripremila i da ću napraviti sve da pobijedim, uz jedan veliki show, i to mi je uspjelo. Uspjelo mi je na taj način da sam dobila njihovo poštivanje.“


Nakon četiri tjedna, za Anitu je farmerska avantura završila, a prije polaska kući Anita je izjavila: ''Na farmi je jako puno ljudi s dva lica, neiskrenosti i površnosti i takvih stvari što meni nikako ne paše, ja nisam takav tip osobe. Meni je žao, ali ne uklapam se u ovo“
Anita je još dodala: „Ja samo mogu reći da sam presretna na ovom iskustvu, nikad u životu nisam žalila za ničim pa neću ni za ovim. Izvući ću samo lijepe trenutke koje sam ovdje provela i u svakom slučaju mi je koristilo“

Po završetku dvoboja, Miriam je proslavila pobjedu s farmerima. No prije zabave slijedila je ocjena Gazdarice gdje je Anamarija od većine farmera dobila bijele ovce, a crne ovce od Aleksandre, Miriam i Josipa za ovotjedno gazdovanje, a ona je za farmere tjedna proglasila Annu i Ivicu.


Farmeri su ovoga puta imali specijalnu lovačku zabavu. Tako je Ivica kao pobjednik u gađanju glinenih golubova dobio nagradu u znaku učlanjenja u lovačko društvo.


Zajedno s lovcima i bendom farmeri su ispratili deseti tjedan na farmi, a uskoroih očekuju novi izazovi.

Više pročitajte na NAJURNEBESNIJI DUEL DOSAD Anita mora napustiti Farmu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju