Anamarija Aniti: „Prestani nametati svoja pravila i biti tako ohola i bezobrazna!“

Otkad je Anita došla na farmu, trzavice između nje i farmerica Anne, Anamarije i Sare ne jenjavaju. Ovog tjedna, voljom bivšeg farmera Nedjeljka, Anita je Gazdarica, no čini se kako dio ekipe i nije zadovoljan njezinom vladavinom. Na farmi je Gazda zadužen za raspodjelu poslova, a prema riječima farmerica, Anitu nije briga tko će obavljati koje poslove kao što je i ne zabrinjava kome će povjeriti pravljenje ručka.


Ono što je posebno razljutilo Annu i Anamariju bilo je saznanje da nema kave za njih dvije. Naime, Anita je naredila da se kava ne kuha u velikom loncu u kojem su do sada kuhali, već u maloj džezvi, pa je dobila jezikovu juhu od ove dvije farmerice.


„Anita, ja ću te lijepo zamoliti da kavu više ne kuhaš, jer ako je ne znaš skuhati za sve, onda se nemoj ni primati kave!“ viknula je Anna uznemirena što nema kave. U napadu joj se pridružila i Anamarija: „Prestani nametati svoja pravila i biti tako ohola i bezobrazna!“ kazala joj je.
Nakon što im je Anita kasnije objasnila da je samo htjela probati hoće li kava iz male džezve biti dovoljna za sve, Anamariji je bilo žao što su je odmah izvrijeđale, dok je Anna ostala ustrajna do kraja: „Došla je tu i trebala se prilagoditi nama, a ne mi njoj.“ zaključila je.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju