Ovotjedna Gazdarica je Aleksandra!

Farmer Donald, koji je nakon nepunih tjedan dana napustio Farmu, svoju partnericu Aleksandru postavio je za sljedeću Gazdaricu. „Mutikaša, čut će on mene kad se vidimo!“ kazala je Aleksandra nakon što je Mia pročitala njegovo pismo.

Farmersku zajednicu snažno je potresao događaj nakon subotnjeg duela. Naime, Anamarija je verbalno napala farmericu Anitu čime je iskazala netrpeljivost. No, kako se loše ponašanje na farmi kažnjava, Anamarije je kažnjena oduzimanjem svih do sada zarađenih dukata. „Što se tiče oduzimanja dukata, svejedno, dukati k'o dukati!“ kazala je Anamarija, a kasnije i objasnila svoje postupke: „Žao mi je ako se ona osjećala povrijeđeno. Ne mogu pokazati da sam slaba. Bolje mi je onda derati se na nekoga i reći mu ružne riječi. Sada sam izgubljenija nego li sam bila.“ priznala je Anamarija pustivši suzu.

Njezina najbolja prijateljica na farmi, Anna stala je uz nju: „Stala sam u obranu Anamarije zato što sam od početka bila uz nju, tako ću nastaviti do kraja, makar ovo što je napravila, nije bilo u redu od nje, ali ne mogu je ostaviti samu da se nosi s ovim.“rekla je Anna i zaključila: „Njoj treba neka vodilja. Ona je usamljena u sebi.“


Gazdarici Aleksandri Mia je dala mogućnost da odmah postavi Anamariju za sluškinju, što je ona odbila. Rekla je kako ne smatra da ju treba kazniti ulogom sluge, a u popodnevnoj šetnji pokušala je razgovarati s Anamarijom i dati joj neke savjete. „Imaš loše mišljenje o sebi, a ja to znam. Zašto ne pokažeš ljudima svoj karakter, a ne guzicu?“ poručila je Anamariji.

No, gazdarica je za Anamariju smilila neki drugi plan te ju postavila za redara, da pazi na red među farmerima.

Prošlog tjedna Gazdarica je bila Anita i prema Ivičinim riječima, nema spačke koju joj farmerice nisu napravile te napominje kako neće dozvoliti da se isto to ponovi i s Aleksandrom. „Ja ću stati iza nje i pokušat ću joj olakšati boravak koliko god budem mogao.“ kazao je Ivica i prokomentirao odnose na farmi:„Međuljudski odnosi su poremećeni na farmi otkad smo ušli, samo to malo stagnira, pa se malo probudi. Ima ljudi kojima je prevelik ego.“


Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju