Anamarija:'Ovog puta nema milosti, svi će raditi i više nego što trebaju'.

Farmu je napustila Sara i u svom oproštajnom pismu za ovotjednu Gazdaricu postavila Anamariju. „Vladaj curo, ovo je sada tvoje vrijeme!“ poručila joj je Sara koja je svakome ostavila po jedan dukat i upozorila farmere da poštuju jedni druge i ne žude za dukatima.


„Opet sam Gazdarica što je super jer prvi put nisam uspjela napraviti sve što sam htjela! Ovog puta nema milosti, svi će raditi i više nego što trebaju. Želim ovu farmu dovesti u red! Joža mi je zadao zadatke, ja sam dodala bar još četiri zadatka uz to i neka oni misle da je Joža to rekao! Sve će se raditi kako ja želim!" rekla je Anamarija koja je svoje prvo Gazdovanje iskusila u trećem tjednu showa.


Kazala je i kako će farmeri, da bi stekli njezinu naklonost, morati jako puno raditi i slušati ju, a poseban plan ima za jednu farmericu: „Najviše iz mog gušta će raditi Anita, da joj pokažem kako je biti prava Gazdarica, a ne ono što je ona bila!“ i na kraju je zaključila: „Malo je vjerojatnosti da ću ih nagraditi jer nisu ni oni bili dobri prema meni.“

Posebno iznenađenje za farmere došlo je u glasačkoj kutiji. Naime, farmeri su tajnim glasovanjem izabirali farmera kojeg žele vratiti na farmu. No, kako su četvero farmera – Marija, Nedjeljko, Sara i Blaženka dobili po dva boda, odluku tko će dobiti još jednu priliku na farmi, donijet će Gazdarica Anamarija u dogovoru sa zajednicom.
„Ovog tjedna vjerujem da ću više iskusiti prave emocije svih farmera prema meni jer sad više nisam ni Gazda ni sluga.“ izjavila je Aleksandra rekavši kako se od farmera na intelektualnoj
razini najviše našla s Ivanom, na duhovnoj s Aldom, s Ivica joj je idealan za zafrkanciju.

Za kojeg bivšeg farmera će Gazdarica Anamarija se odlučiti i tko će biti ovotjedni sluga i sluškinja, ne propustite doznati!

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku, na OYO i 522. kanalu MAXtv-a

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju