Aldo: 'Spreman sam na sve'

Nakon kratkog odsustva s farme zbog bolesti koja ga je shrvala, simpatični Aldo Scrollavezza, vratio na među svoje farmere. Na sastanku su Aldu dodijeljena dva dukata, na što je Aldo bio ugodno iznenađen. Kazao je kako će sada morati više raditi kako bi opravdao svoj rad dobivenim dukatima.
Ja sada moram raditi 120 poslova! Moram nadoknaditi ovaj tjedan jer su mi oni naplatili!“, kazao je Aldo. Na svu sreću, Aldo je brzo othrvao bolest te istaknuo kako se osjeća kao da su mu doktori napunili baterije. „Spreman sam na sve! Rekli su mi samo da krenem usporeno s poslovima“', rekao je i dodao da sada mora nadoknaditi vrijeme za koje ga nije bilo. Za Farmu smatra da nije lagana, a posebice ako si stariji farmer. „Nemaš više snage kao kad si imao 20 godina“, izjavio je Aldo. No, bez obzira na to što je težak posao, smatra kako su ipak volja i znanje presudni.


Za Alda su se zabrinuli i gledatelji koji su mu u odsustvu, putem službene Facebook stranice Farma, slali poruke podrške. Sada kada se vratio na farmu konačno mogu odahnuti te pratiti njegove nove farmerske avanture.

Više vijesti pročitajte na službenoj stranici Farme - Farma

Pratite Farmu i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Saznajte što se događa na Farmi u bilo kojem trenutku - samo na OYO!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju